KAJA VIDMAR

Lijepa Slovenka koju povezuju s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom objavila fotografiju novorođene bebe

17.04.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Atraktivna Kaja Vidmar koju već neko vrijeme mediji povezuju s Šimom Vrsaljkom na svom je Instagram profilu objavila prvu fotografiju s bebom

Plavokosa manekenka pohvalila se vijesti o prinovi.

Zgodna Slovenka je na svoj Instagram profilu objavila fotografiju s bebicom i dodala u opis emotikon srca, a komentare je isključila.

Inače, o vezi našeg nogometaša i Slovenke počelo se pisati krajem veljače kad je Kaja bila u visokom stupnju trudnoće.

Nagađanja su dodatno potaknuli detalji na fotografijama koje su Šime i Kaja odvojeno objavljivali na društvenim mrežama.

'On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima - najveća podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu', rekla je Kaja u jednom intervjuu, no nije otkrila o kome se radi.

Još prošlo ljeto dalo se naslutiti da nešto nije uredu između dugogodišnjih supružnika Vrsaljko. Matea i Šime te su glasine potvrdili u veljači kada su oboje obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža i skinuli svoje vjenčane prstene s ruke.

Inače, bez obzira na svoju prisutnost u medijima, naš nogometaš ne voli kada novinari previše upliću nos u njegov privatni život. 'Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose... Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te’, napisao je nedavno na društvenim mrežama i označio jednu domaću televiziju.

30-godišnji igrač Atletico Madrida s bivšom suprugom Mateom ima sina Brunu, koji se rodio u srpnju 2018. tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.