AUGUSTIN JAMES EVANGELISTA

Mama mu je supermodel 90-ih, tata vlasnik Guccija, a maćeha holivudska miljenica

14.09.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Malo je onih koji se mogu pohvaliti da su im svi članovi obitelji ugledni članovi svjetske elite. Njegova majka vladala je modnim pistama u 90-im godinama zajedno sa Christy Turlington i Naomi Campbell, otac je vlasnik grupacije Kering, a maćeha ni manje ni više nego jedna od najpoznatijih holivudskih glumica koja je nedavno završila snimanje novog Marvelovog hita s Angelinom Jolie

Njegovo ime je Augustin James Evangelista i ako je suditi po genima koje ima, smiješi mu se nevjerojatan uspjeh. A ako to baš i ne bude ono o čemu je sanjao, njegov otac pobrinut će se da ga malo 'pogura' i pomogne mu u ostvarivanju svega što je zacrtao.

To ne treba čuditi kada je njegov otac ni manje ni više nego jedan od najbogatijih ljudi svijeta, vlasnik grupacije Kering koja u svom portfelju ima neka od najpoznatijih dizajnerskih imena - od Balenciage i Bottege Venete preko YSL-a pa sve do Alexandera McQueena.

Riječ je naravno o Franoisu-Henryju Pinaultu koji je s Augustinovom majkom, slavnim supermodelom 90-ih Lindom Evangelistom, održavao tajnu vezu između 2005. i 2006. Linda je otkrila da je trudna u trenucima kada je Pinault već započeo svoju vezu sa slavnom Meksikankom Salmom Hayek, koja je nekako u isto vrijeme ostala trudna.

  • +5
Linda Evangelista sa sinom Augustinom Izvor: Profimedia / Autor: Barbara Hine / imago stock&people / Profimedia

Dobro je poznata priča kako je manekenka krila od javnosti tko je otac njezinog djeteta, no nakon što je Pinault odbio priznati očinstvo nad njihovim sinom, odlučila je zadovoljštinu potražiti na sudu. Ono što je tražila je i dobila, a Pinault se s godinama 'smekšao'.

Za to je vjerojatno zaslužna i Salma Hayek koja se trudi obitelj zadržati na okupu, a na odmor uvijek povedu Augustina, baš kao i ostalu Pinaultovu djecu iz bivšeg braka i zajedničku Valentinu.

VEČER PUNA GLAMURA

Slavne dame na gala zabavi dominirale u svjetlucavim haljinama

Pogledaj galeriju

Iako ga je Linda Evangelista svih ovih godina držala podalje od svjetala reflektora i znatiželjne javnosti, sada je popustila u tome, a 16-godišnji sin bio joj je pratnja na dobrotvornoj večeri koju je organizirala Zaklada Kering. Upravo tamo javnost je mogla vidjeti da je Augustin naslijedio majčin izgled i ljepotu, a svojim ponašanjem dokazao je da ćemo o njemu tek čitati.