SLAVNA MANEKENKA

Modno usklađivanje: Linda Evangelista u jednom od rijetkih pojavljivanja sa sinom

13.09.2023 u 10:36

  • +5

Linda Evangelista sa sinom Augustinom

Izvor: Profimedia / Autor: Barbara Hine / imago stock&people / Profimedia

Bionic
Reading

Legendarna manekenka Linda Evangelista i njezin sin jedinac Augustin pojavili su se na događanju pod nazivom 'Caring for Women' u New Yorku u gotovo identičnim modnim kombinacijama

Slavna manekenka, dio generacije supermodela koji su obilježili razdoblje 80-ih i 90-ih, izgledala je kao da se upravo prošetala modnom pistom u elegantnom crnom odijelu i bijeloj košulji s ukrasnom trakom.

Linda Evangelista (58) je na ovo događanje, na kojem je bilo puno slavnih uzvanika, došla u društvu sina, 16-godišnjeg Augustina, kojeg je dobila u vezi s François-Henrijem Pinaultom, francuskim biznismenom, vlasnikom Keringa.

VEČER PUNA GLAMURA

Slavne dame na gala zabavi dominirale u svjetlucavim haljinama

Pogledaj galeriju

Ovaj humanitarni događaj organizirala je Zaklada Kering te prikuplja sredstva za nevladine organizacije koje se bave rodno uvjetovanim nasiljem.

Augustinov otac i njegova supruga, Salma Hayek Pinault, supredsjedatelji su događaja.

Simpatični dvojac, mama i sin, odlučili su se za klasičnu crno-bijelu varijantu. Augustin je nosio svoj sako zakopčan, a Evangelista je odlučila ostaviti svoj otvorenim, pokazujući elegantnu bijelu košulju.

O svom sinu, kojeg drži podalje od javnosti, jednom je prigodom izjavila da ne dijele ljubav prema modi. 'Imam dijete koje ne voli modu. On voli nositi dresove. Gledamo sport i idemo na utakmice. Sada radim dječačke stvari', rekla je poznata ljepotica rođena u Kanadi u ranijem intervjuu za Harper's Bazaar.

Inače, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Linda Evangelista i Christy Turlington pojavit će se u dokumentarnoj seriji 'The Super Models' Applea TV+, koja će premijerno biti prikazana 20. rujna.

'Ne smeta mi i nikad mi nije smetalo starenje. Starenje nas dovodi tamo gdje želimo biti, a to je za mene dug život. Želim bore - ali botoksiram čelo pa sam licemjerna - no želim ostarjeti. Želim gledati kako moj sin Augie raste i želim ostati u njegovoj blizini', rekla je Evangelista za Vogue.