PUNA SAMOPOUZDANJA

Danijela Martinović: 'Sad i bez šminke mogu stati nasred pozornice i sjati od sreće'

13.02.2019 u 11:35

Bionic
Reading

Pjevačica je već dulje vrijeme posvećena duhovnosti i radu na sebi, a svoja pozitivna razmišljanja i stavove želi prenijeti na svoje obožavatelje. U takvom ozračju je i najnovija objava Danijele Martinović na društvenim mrežama koju su njezini fanovi dočekali s velikim odobravanjem

'Puno vremena mi je trebalo da se prihvatim u potpunosti Bila sam okovana tuđim očekivanjima....budi ovakva, nemoj tako, to se ne nosi, to ti nitko ne radi, šta će ti to?' pa tako u nedogled a onda sam donijela odluku da budem ja bez obzira na sve osjećaj je nevjerojatan. Sada i bez make upa mogu stati nasred pozornice i sjati od sreće. Ništa nije važnije od toga da budemo sebi vjerni. Istiniti. Samo tako možemo dodirnuti druga srca, druge živote, a samo zato smo rođeni', poručila je Danijela Martinović pored fotografije na kojoj ipak pozira s make upom, ali minimalnim.

Nedavno je pjevačica prebrodila svoj najveći strah, skočila je s padobranom.

'Suočenje je to s mojim najvećim strahom. Pomislila sam, pa to zaista trebam snimiti - nema glume, nema kalkulacije, nema pripreme niti ispravljanja, istinito je, kako bude bit će. I ja bih voljela vidjeti kako netko zaista ulazi i prolazi kroz svoj strah, tako je nastala ova snimka. Strah-bezobrazna brana koja stoji nasred života i sprječava nas da ga proživimo do kraja, a u većini slučajeva on je jedna obična izmišljotina, sjena, nejasna tvorevina. Tko zna zbog čega je tu. Sad nećemo ulaziti u detalje već jednostavno priznati, tu je ali ne da bi me zastavio već mi je izazov da vidim tko sam to ja? Idem kroz njega i gotovo!, otkrila je Danijela koja je uživala u skoku koji će rado ponoviti.

  • +9
Danijela Martinović Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX