S POČETAKA KARIJERE

Ovakvih se Jelene Rozge i Tončija Huljića sigurno ne sjećate

18.10.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Danas je jedna od najljepših pjevačica, a njezin nekadašnji izgled nema veze s onim današnjim. No Jelena Rozga sigurno se ne srami svojih starih fotografija, kakvu smo iskopali u arhivi, jer i sama nerijetko pokaže svojim fanovima kakva je nekad bila. Pjevačica Magazina postala je s 19 godina te je ubrzo postala hvaljena i popularna. Iza nje je bogata solo karijera, a sada izgleda bolje nego ikada

Ona danas nije samo bivša pjevačica grupe Magazin koja je krenula u uspješnu solističku priču jer Jelena Rozga uživa status regionalne megazvijezde. No na početku karijere nije imala fatalni imidž kakav gradi posljednjih godina. Furala je ponešto tamniju kosu i moderne, tanke obrve, a i autor njezinih pjesama Tonči Huljić na fotografiji s njom izgleda pomalo neprepoznatljivo s bujnijom kosim i bradicom kakvu je tada nosio.

Prvi javni nastup Jelena Rozga imala je 1994. godine u Splitu na natjecanju pjevača amatera Zvuci Jadrana, kada je osvojila nagradu Zlatna gospa za najbolju interpretaciju u pjesmi 'Ti si želja mog života'.

Izvor: Društvene mreže

U grupu Magazin stigla je 1996. odrekavši se svoje prve ljubavi - baleta. Svojim dolaskom zamijenila je dotadašnju pjevačicu Danijelu Martinović, a u popularnom bendu zadržala se deset godina.

  • +23
Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo