POZNATA DALMATINKA

Jelena Rozga iskreno o ljubavi, planovima i modi

20.09.2018 u 11:54

Bionic
Reading

U trendi izdanju i hit jesenskim komadima te s postojanom frizurom sinoć se na predstavljanju poznatog brenda za njegu kose pojavila splitska pjevačica Jelena Rozga te je nakon dugo vremena progovorila o svom privatnom životu

Sinoć je u Salonu Franić predstavljen kultni britanski brend ghd – good hair day, a ambasador ovog cijenjenog brenda postao je Zvonimir Franić, jedan od naših najboljih i najpoznatijih stručnjaka za kosu, koji je povodom predstavljanja novih proizvoda u svom salonu okupio naše poznate dame.

Jelena Rozga, Franka Batelić, Antonija Stupar Jurkin, Tia Mamić, Ana Miščević i Pamela Ramljak provele su večer u ugodnom druženju i veseloj atmosferi te u znaku zlatne i crne boje, bojama ghd-a.

  • +22
Poznati u Salonu Franić Izvor: Promo fotografije / Autor: Petar Santini

Zvonimir i Jelena surađuju već neko vrijeme, a koliko se ugodno osjeća u njegovom salonu, pjevačica je ispričala i za tportal.

'Zvone je divan, kao i cijela njegova ekipa. Super je energija. Kada ovdje dođem, osjećam se baš dobro. Mislim da se svaka žena kada ode frizeru, osim savršene frizure, dođe opustiti i zapravo su bitni ugodna atmosfera i društvo, a to ovdje dobivam', rekla nam je poznata Splićanka, dodajući da je sklona eksperimentiranju kada je kosa u pitanju.

'Volim mijenjati frizure, ali boje ipak ne. Ja sam prirodna plavuša i tome ostajem vjerna. Međutim volim se igrati frizurama. Uskoro mi izlazi nešto novo pa ćete vidjeti i novu Rozgu. Neću puno otkrivati da ostane iznenađenje, ali to što je Zvone napravio za taj novi projekt trajalo je čak osam sati', otkrila nam je između ostalog simpatična glazbenica koja je nakon dugo vremena progovorila i o ljubavi.

'Nema ništa novo, sretno sam slobodna', kazala je kroz smijeh i ispričala nam kako je provela svoj zasluženi godišnji odmor na omiljenoj destinaciji.

'Prvi put sam bila u Grčkoj 2001., i to na Mikonosu Stvarno je to nešto predivno - plaže, bijele kućice i plave škure, ta čistina je nešto prekrasno, neopisivo. Na Mikonosu možeš birati mjesta na kojima ćeš se zabavljati do ranih jutarnjih sati, a isto tako ima prekrasnih mjesta na kojima se možeš odmoriti. Zbog kvalitetnog odmora sam ove godine tamo i bila', zaključila je 41-godišnjakinja.

Jelena je po tko zna koji put pokazala i sjajno oko za modu te zablistala u hit jesenskim komadima. Crne traperice i običnu crnu majicu začinila je ključnim komadima sezone - zelenim sakoom kariranog uzorka i crnim gležnjačama na vezanje.

'Jako volim karirano, ove godine je to hit. Imam jako puno kariranih komada otprije nekoliko godina i nikada ih nisam bacila ili poklonila jer kariranog se nikad ne rješavam. Tako da za ovu jesen imam predivnih komada.'