vesele se prinovi

Ante Todorić i djevojka Petra Kaćunko otkrili da čekaju dijete

17.05.2023 u 22:10

Bionic
Reading

Stariji sin Ivice Todorića u ožujku 2021. godine je potvrdio da ljubi sedam godina mlađu Splićanku. Slave četvrtu obljetnicu ljubavi, a kao najljepši poklon stiže im beba

'Istina je, čekamo bebu. U petom sam mjesecu, iza mene je 21 tjedan trudnoće koju podnosim odlično. Po tom sam pitanju uistinu sretnica, nemam nikakvih tegoba i ako se tako nastavi, planiram raditi do zadnjeg dana', Petra Kaćunko za Gloriju je potvrdila sretnu vijest.

Kazala je da se, kako već ima iskustva s dvije trudnoće, sada osjeća sigurnije i opuštenije te da manje brine o nekim stvarima koje su me mučile prije. Za spol znaju samo ona i njezin odabranik, Ante Todorić, a nisu ga otkrili ni najbližima jer žele da bude iznenađenje.

Obitelj Todorić Izvor: Promo fotografije / Autor: Mario Poje i Bojan Zibar

Podsjetimo, nakon što se 2017. pročulo da se Ante Todorić razveo nakon skoro 15 godina braka od bivše miss Hrvatske Martine Novosel s kojom ima troje djece - Emu, Luciju te sina Ivicu, o njegovom privatnom životu dugo se ništa nije znalo. Petra također iza sebe ima propali brak u kojem je dobila dvoje djece. Ona i Ante su navodno u vezu ušli nakon jednog druženja s prijateljima na brodu. Nedavno su pokrenuli i zajednički biznis, agenciju za nekretnine Regent Real estate agency. U posao su ušli zajedno s zajedno s partnerima i investitorima iz Njemačke.