ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

Ovako izgleda nezamisliva raskoš u kojoj uživaju Cristiano Ronaldo i njegova Georgina

07.05.2021 u 19:27

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez, zaručnica proslavljenog nogometaša Cristiana Ronalda vrlo je aktivna na društvenim mrežama, gdje ima veliki broj pratitelja kojima rado daje uvid u svoju svakodnevicu

Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez žive životom na visokoj nozi pa tamnokosa ljepotica rođena u Argentini nije odoljela pokazati u kakvoj raskoši uživa sa svojim zaručnikom.

Vrlo brzo je njezina objava skupila veliki broj lajkova na Instagramu gdje je prati više od 24 milijuna fanova.

Na toj fotografiji slavni portugalski nogometaš i zanosna crnka udobno su se smjestili u njegovom luksuznom privatnom zrakoplovu, a modnim znalcima nije promaknula torbica kojom se Georgina pohvalila.

Riječ je o prestižnoj torbi za kojom žude mnoge modne ovisnice, no tek si je rijetki mogu priuštiti. Riječ je dakako o Hermés Birkin torbi čija je cijena oko 18.000 funti odnosno vrtoglavih oko 156 tisuća kuna.

Ostatak stajlinga je bio nenametljiv: jednodijelni kombinezon u bež boji koji je iskombinirala s tenisicama, a kosu je stilizirala u ležernu frizuru.

  • +4
Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez Izvor: EPA / Autor: KIKO HUESCA

Ovo nije prvi put da Georgina dijeli pogled na svoj obiteljski život, nakon što je još u veljači podijelila dirljiv obiteljski trenutak pozirajući u krevetu sa svojim zaručnikom i njihovo troje najmlađe djece.

Cristiano i Georgina su roditelji Alane Martine dok je on otac još troje djece, blizanaca, Eve i Matea, koji su došli na svijet surogat majčinstvom u SAD-u, i najstarijeg Cristiana Jr (10), čija majka nije poznata.

Tamnokosa ljepotica i Cristiano upoznali su se dok je ona radila u Guccijevoj trgovini kao pomoćnica prodaje u Madridu, a nakon što je postala djevojka slavnog nogometaša, postala je hit na društvenim mrežama.

Inače, nedavno je objavljeno i da je Netflix najavio nove španjolske serije, a među njima i docu-reality show čija je glavna zvijezda zaručnica Cristiana Ronalda. Kako je najavljeno, kamere će pratiti poznatu influencericu i Instagram zvijezdu danima, a to će biti prikazano putem streaming servisa.