OPET SU SVE DOBRO SAKRILI

Otkrivena dobro skrivana tajna: Nakon blizanaca, u obitelj Ane Kurnjikove i Enriquea Iglesiasa stiže nova beba

30.01.2020 u 09:55

Bionic
Reading

Kada su 2017. godine sa svijetom podijelili kako su postali roditelji blizanaca Nicholasa i Lucy, malo je reći da su svi ostali u šoku, osobito jer nitko nije imao pojma da je nekadašnja teniska zvijezda uopće u drugom stanju. Možda bi i sada sve prošlo u tajnosti da je paparazzi nisu snimili na brodu u Miamiju, gdje je ispod trenirke provirivao poveći trudnički trbuščić

Još kada su 2001. na snimanju spota za njegovu pjesmu 'Escape' i započeli svoju vezu, Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias dogovorili su kako detalje svog privatnog života neće dijeliti s javnosti. Toga se drže i danas, iako, otkako su 2017. postali roditelji blizanaca Lucy i Nicholasa, ponekad ne mogu odoljeti a da ne objave pokoju njihovu fotografiju ili snimku.

Trudnoća nekadašnje teniske zvijezde prošla je 'ispod radara', tako da su svi ostali u šoku kada je objavljeno da je rodila. Tada su postojala i nagađanja kako je blizance rodila surogat majka, no Kurnjikova je to demantirala objavivši tada fotografiju s trudničkim trbuhom.

Možda bi i sada sve prošlo tako, da je paparazzi nisu snimili, zajedno s latino pjevačem, na brodu u Miamiju, gdje je ispod trenirke pokušala sakriti već poveći trudnički trbuščić, no to joj nije uspjelo. Malo je reći da su se nastale fotografije proširile 'brzinom munje' Internetom, a sada svi s nestrpljenjem iščekuju da i slavni par to potvrdi.

  • +4
Enrique Iglesias i Ana Kurnjikova Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia