briljirao je

Otkriveno tko je Ryanu Goslingu davao savjete prije izvedbe 'I'm Just Ken' na dodjeli Oscara

14.03.2024 u 12:16

Bionic
Reading

Jedan od najzabavnijih nastupa na dodjeli nagrada Oscar imao je glumac koji je izveo pjesmu iz filma 'Barbie' i to uz gitarističku pratnju Slasha iz benda Guns'N'Roses. Prije svoje izvedbe Ryan Gosling se pobrinuo se da dobije 'odobravanje' svojih kćeri

Zvijezda filma 'Barbie' ispričao je za People da je 'iskoristio' dugogodišnju partnericu Evu Mendes i njihove kćeri 9-godišnju Esmeraldu Amadu i 7-godišnju Amadu Lee kao pomoć prije nego što je izašao na pozornicu u nedjelju navečer.

'Bilo je tako zabavno jer su dan ranije došle na generalnu probu i sjedile u prvom redu. Dale su mi neke savjete i neke bilješke, sve sjajne bilješke. One su važan dio ovog svega za mene. Zanimanje moje djevojčice za Barbie i nezainteresiranost za Kena je to što me uvuklo u projekt. Bilo je prekrasno imati ih tamo', rekao je glumac.

Ryan Gosling na Oscarima pjeva 'I'm Just Ken' Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Premda nije jasno što su mu njegove najdraže dame točno djevojke, njihov se savjet isplatio jer je Ryan Gosling imao epsku izvedbu pjesme nominirane za Oscara. Unatoč gubitku nagrade za najbolju originalnu pjesmu, njegovo izvođenje, inspirirano izvedbom pjesme 'Diamonds Are a Girl's Best Friend' Marilyn Monroe iz 1953. smatra se jednim od najboljih trenutaka večeri na dodjeli Oscara o kojima se najviše pričalo.

U Dolby Theatreu međutim, na samom hepeningu nije sjedila njegova partnerica Eva Mendes. Ali sve je komentirala je iz udobnosti svog doma. 'Odveo si Kena sve do Oscara, RG. Sad dođi kući, moramo smjestiti djecu u krevet', napisala je Mendes. Inače, Gosling je je navodno zatrpan ponudama da započne glazbenu karijeru. Pretpostavlja se da se menadžerskom timu koji stoji iza kanadskog glumca obratila velika izdavačka kuća koja je izrazila interes za suradnju s njim.