ABIGAIL HARRISON

Otkriveni razlozi zašto kći Anthonyja Hopkinsa već 20 godina ne priča s ocem

23.05.2018 u 22:22

Bionic
Reading

Nakon što se, sasvim slučajno, doznalo da slavni Oskarovac, 80-godišnji Anthony Hopkins, već dva desetljeća ne zna gdje je i što radi njegova jedina kći, 48-godišnja Abigail Harrison, u javnost su procurili razlozi njihovog zahlađenog odnosa

Kada je sir Anthony Hopkins, govoreći o svojoj novoj ulozi u adaptaciji 'Kralja Leara', povukao paralelu između lika kojeg glumi i svog privatnog života, mnoge je zaprepastila informacija da 80-godišnji Oskarovac, sa svojom jedinom kćerkom, 48-godišnjom Abigail Harrison, već 20 godina ima sasvim zahlađen odnos.

Tijekom intervjua, Hopkins je rekao kako ne zna ništa o svojoj kćeri, kao ni to je li, u međuvremenu, ona postala majka, čime bi i on postao djed. Navodno se razlozi takvog odnosa oca i kćeri kriju još u mladosti, kada je Hopkins napustio svoju prvu suprugu Petronellu Barker, i njihovu kći Abigail.

  • +7
Anthony Hopkins Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Viđala bi ga možda jednom godišnje. Naravno da je to tužno, no moram nastaviti sa životom. Oduvijek je bilo tako - malo ga vidim i puno ga ne vidim', ispričala je još 2006. godine, u intervjuu za The Telegraph, Abigail Harrison, otkrivši kako je kao 18-godišnjakinja počela eksperimentirati s amfetaminima i alkoholom, misleći kako će joj to pomoći u borbi s depresijom koju je, očito, naslijedila od svog oca.

Naime, Anthony Hopkins javno je govorio o svojoj borbi s alkoholizmom u prošlosti. 'Bilo je dana kada bih popio bocu tekile, ne mareći hoću li umrijeti ili ne', priznao je jednom na sastanku liječenih alkoholičara.

'Bila sam vrlo blizu samoubojstvu i to je najgori period kojeg se sjećam. Nanosila sam sama sebi bol, a sve zbog činjenice da sam s ocem imala takav odnos. Bila sam ljuta i bijesna, a u meni se nagomilala tuga.'

Otac i kći nakratko su se pokušali ponovno zbližiti 90-ih godina prošlog stoljeća, kada je Oskarovac 'sredio' da Abigail ima kratke uloge u dva filma koja je snimao, 'Zemlja sjenki' i 'Na kraju dana', a nakon toga su u potpunosti izgubili svaki kontakt.

Abigail Harrison koja se, kako piše na njezinoj osobnoj internet stranici, okušala kao pjevačica, tekstopisac, glumica i učiteljica glume, rekla je za Telegraph da je otvorena za mogućnost pomirbe, no samo ako je obostrana.