SEVERINA U GRADU ANĐELA

Susret s Anthony Hopkinsom i provod sa suprugovom sestrom

Severina sa Natašom Kojić i Anthonyjem Hopkinsom

Severina sa Natašom Kojić i Anthonyjem Hopkinsom

Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Severina i Igor Kojić posljednjih dana uživaju u Americi gdje su stigli u posjet Igorovoj, dvije godine starijoj sestri Nataši. 31-godišnjakinja je jedva je dočekala da je u Los Angelesu gdje živi dugi niz godina, posjete brat i njegova supruga s kojom se očito dobro slaže i zabavlja. Skupa su pozirale i s legendarnim glumcem Anthonyjem Hopkinsom

Divan Anthony Hopkins, moj najdraži glumac. Ako imate priliku, poslušajte valcer koji je skladao - 'And The Waltz Goes On', napisala je Severina pored fotografije s kojom se pohvalila na svom Instagram proflu. Nakon što su ona i suprug Igor Kojić prošli tjedan saslušani u Upravi kriminalističke policije u Novom Beogradu, otputovali su u Ameriku gdje u odmoru i toploj klimi uživaju sa Natašom Kojić.

Iako se pisalo kako je Nataša protiv braka sa Severinom, fotografije svjedoče nešto sasvim drugo. Šogorice se vole, skupa tulumare po Los Angelesu, a  na društvenim mrežama objavljuju i zajedničke fotografije.

with my ?family @severina @igorkojic =3Musketeers busted?#SundayFunday#Brother#SiserInLaw#Wknd

A photo posted by Natasha Key (@natashakeymusic) on

Nataša Kojić je 'preko bare' odselila prije osam godina, a zbog glumačkih, pjevačkih te obaveza oko modelninga, nije bila na njihovom vjenčanju u studenom 2015 godine. Na vjenčanje se javila putem Skypa te mladencima na taj način poželjela sreću u braku. U to vrijeme, Natasha Key, što joj je umjetničko ime u Americi, hvalila se da ima dogovoren angažman u holivudskom filmu u kojemu je trebala surađivati s Nicole Kidman.

Među ostalim je filmu 'Vuk s Wall Streeta' statirala je s Leonardom DiCapriom, a poput svog oca 56-godišnjeg Dragana Kojića Kebe i šogorice Severine, namjerava zarađivati pjevanjem. Objavila je desetak pjesama, za koje tvrdi da ih je sama skladala. Dok je živjela u Srbiji natjecala se u pjevačkim showovima te je nastupila na festivalu u Srbiji kao Taša s pjesmom 'Neko kao ti'.

All around the world ✌️

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on

Pjevačica i šogorica Nataša itekako se slažu,a sskupa su snimile i video filmić kojeg je Severina ponosno pokazala.

Moja Nataša ❤ @natashakeymusic #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A video posted by Severina Kojic (@severina) on

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!