neveliko bogatstvo

Otkriveni detalji oporuke Matthewa Perryja: Roditelji će dobiti tek manji dio

12.03.2024 u 14:01

Bionic
Reading

Glumac Matthew Perry još je 2009. sastavio oporuku kojom je odlučio o raspodjeli svoje imovine koja, s obzirom na njegovu slavu i utjecaj, i nije toliko velika

U listopadu 2023. svijet je potresla vijest o preranom odlasku glumca Matthewa Perryja, zvijezde serije 'Prijatelji' koji je mnogima bezbroj put izvukao osmijeh na lice. Kako je objavljeno, Perry je preminuo u vlastitom domu u Kaliforniji u dobi od 54 godine, a izvješće mrtvozornika pokazalo je da su razlog smrti akutni učinci ketamina te se njegova smrt smatra nesrećom.

Pet mjeseci nakon smrti, otkriveni su i detalji o oporuci popularnog glumca koji nije imao suprugu, a ni djecu kao izravne nasljednike.

Iako se isprva smatralo kako će sva imovina otići u ruke njegovih roditelja, Perry je 2009. sastavio oporuku te svoje imanje odlučio podijeliti i među suradnicima s kojima je tada surađivao.

tihi oproštaj

Cvijeće, crteži i ostali darovi: Dirljiv prizor ispred kuće Matthewa Perryja

Pogledaj galeriju

Prema informacijama do kojih je došao Page Six, Matthew je naveo svog oca, Johna Perryja, i majku, Suzanne Morrison, kao korisnike svoje oporuke, ali i svoju polusestru Caitlin Morrison te bivšu djevojku Rachel Dunn. Uz članove obitelji te tadašnju partnericu, naveo i Lisu Ferguson te Robin Ruzan kao nasljednice njegove zaklade nazvane po liku 'Annie Hall' Woodyja Allena.

Naime, Lisa Ferguson i Robin Ruzan zadužene su za raspodjelu imovine u Perryjevoj zakladi, no Ruzan je 4. ožujka odbila djelovati prema Perryjevoj oporuci.