preslatki su

Više se ne skrivaju: Prvo pojavljivanje Chrisa Evansa s lijepom suprugom u javnosti

11.03.2024 u 10:58

Bionic
Reading

Kada je Chris Evans proglašen najseksi muškarcem 2022. godine rekao je kako je spreman za bračne vode, a već 2023. svoju je sreću pronašao uz mladu glumicu Albu Baptistu

U listopadu 2023. godine Chris Evans oženio je glumicu Albu Baptistu, no ovaj prekrasan par još uvijek nismo dovoljno dobro upoznali. Koliko god su Evans i Baptista javne ličnosti, svoju ljubav drže u privatnosti pa smo tek sinoć dobili priliku vidjeti ih zajedno na crvenom tepihu.

Večer Oscara bila je savršena prilika za njihovo premijerno pojavljivanje te predstavljanje kao novog glumačkog para pa su zajedno prisustvovali after-partyju Oscara, apsolutno zablistali te izazvali opće oduševljenje!

Dok je Alba Baptista zablistala u crno-bijeloj pripijenoj haljini s dijamantnom ogrlicom i kosom svezanom u šik podignutu kosu, Chris Evans odabrao je hrabro odijelo crvene boje.

@cheddygrace Chris Evans and Alba Baptista at the Vanity Fair #Oscars after-party. #captainamerica #chrisevans #albabaptista ♬ original sound - SpedUpSongs</3

Koliko su zaljubljeni pokazali su izmjenjujući poljupce, ali i pozirajući zagrljeni na službenom fotografiranju partija.

'Oženio sam se i bilo je uistinu sjajno', priznao je Chris Evans u listopadu otkrivši da je par izmijenio bračne zavjete čak dvaput - jednom u Americi, gdje i žive, te u Portugalu, odakle je mlada glumica rodom.

  • +74
Oskarovska zabava Vanity Faira Izvor: Profimedia / Autor: DOUG PETERS / PA IMAGES / PROFIMEDIA