NA SVE SE MISLILO

Otkriveno zašto djeca nisu nijednom posjetila Kate Middleton u bolnici

01.02.2024 u 09:05

Bionic
Reading

Da se Kate Middleton nije ni najmanje šalila kada je rekla da svojoj djeci želi osigurati što normalnije djetinjstvo, pokazalo se i kada se suočila sa zdravstvenim problemima, kojima nije željela nepotrebno zabrinjavati Georgea, Charlotte i Louisa

Ovog ponedjeljka 42-godišnja Kate Middleton otpuštena je iz privatne londonske bolnice nakon što se tamo gotovo dva tjedna oporavljala od, navodno, planirane operacije abdomena.

Unatoč tome što je toliko dana provela u bolnici, u istoj su je posjetili tek suprug, princ William, kao i svekar, kralj Charles III. Njihove djece, prinčeva Georgea i Louisa te princeze Charlotte, nije bilo u blizini, a sada je otkriveno i zašto je tomu tako.

Dobro upućeni izvor otkrio je za Entertainment Tonight da George (10), Charlotte (8) i Louis (5) nisu postjetili majku u bolnici iz jednostavnog razloga - njihovi roditelji, Kate Middleton i princ William, nisu željeli da se njihova svakodnevna rutina prekida.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

Princ i princeza od Walesa odlučili su da je najbolja 'zaštita' njihove djece da ih spriječe da nepotrebno brinu.

Iako fizički nisu bili u bolnici, troje djece ipak je s mamom imalo svakodnevni kontakt i to putem video poziva, a sada imaju svo vrijeme ovoga svijeta dok se Kate oporavlja u Adelaide Cottage.

Oporavak će zasigurno proći bezbolnije i brže upravo zahvaljujući tome što su djeca uz nju, kao i princ William koji je na neko vrijeme odgodio sve svoje kraljevske dužnosti, kako bi mogao brinuti za voljenu suprugu.