OBAVIJENO VELOM TAJNE

Čemu tajnovitost: Čak ni najbliži suradnici Kate Middleton nisu imali pojma o operaciji

31.01.2024 u 10:31

Bionic
Reading

Princezi od Walesa srce je napokon na mjestu. Nakon što je otpuštena iz bolnice na kućnu njegu, ponovno je okružena svojim najdražima, no jedno se pitanje i dalje povlači - zašto se njezino zdravstveno stanje i dalje čuva u najvećoj tajnosti?

Kate Middleton je sretna što je napokon kod kuće s djecom i suprugom, princem Williamom. Na kućnoj njezi oporavljat će se od operacije za koju nisu znali ni njezini najbliži suradnici.

42-godišnja princeza od Walesa oporavljat će se u Adelaide Cottageu, smještenom na imanju Windsor, nakon što je dva tjedna provela u bolnici.

A ono što i dalje ostaje nepoznanica je što je točno dovelo do operacije abdomena, kao i kojem je operativnom zahvatu zapravo podvrgnuta. Ništa manje javnost zanima i zašto se sve drži u najvećoj tajnosti, do te mjere da čak ni njezini suradnici nisu imali pojma što se događa s Kate Middleton.

MILJENICA NACIJE

Buduća kraljica slavi 42. rođendan; evo kako se Kate Middleton mijenjala kroz godine

Pogledaj galeriju

Kako su za Page Six potvrdili izvori, Kate i princ William željeli su zadržati i zaštititi princezinu privatnost, zbog čega ni princ George (10), princeza Charlotte (8) i princ Louis (5) nisu dolazili u privatnu londonsku bolnicu u posjet majci, već su s njom održavali kontakt putem videopoziva.

Nagađa se da će oporavak Kate Middleton potrajati barem do Uskrsa, do kada je vrlo vjerojatno nećemo imati prilike vidjeti u javnosti. Vožnju djece u školu i iz škole preuzet će na sebe princ William, kao i dadilja Maria Teresa Turrion Borrallo, a na raspolaganju joj je i cijela obitelj Middleton te će uskočiti kad god to bude potrebno.