počeli ljetni odmori

Otkrivamo gdje se sad odmaraju naši poznati sportaši

21.06.2017 u 13:38

Bionic
Reading

Svim uspješnim sportašima, ovo je, vjerujemo, najdraže doba godine. Nakon napornih treninga, utakmica i dvoboja, sada dolazi vrijeme kada uživaju sa svojim najdražima. Dok jedni preferiraju odmor na Jadranu, drugi su se uputili u inozemstvo

Prije nego što ponovno krenu ostvarivati zacrtane sportske ciljeve i pripremati se za novu igračku sezonu, naši poznati sportaši uživaju uglavnom u krugu obitelji i najbliskijih prijatelja.

Budući da već gotovo dvije godine igra za milanski nogometni klub Inter, Ivan Perišić izabrao je talijansku obalu i za odmor. Prvo se vratio u Zagreb kako bi sudjelovao na svadbi kolege Matea Kovačića, a onda se sa suprugom Josipom i djecom ponovno uputio u prekrasnu Italiju, gdje je započeo svoj dugo iščekivani ljetni odmor.

..#vacanze ..#noi ..👌🏻🍀

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Capri..❣️

A post shared by 💥Josipa Perisic💥 (@joop8) on

Borave tako već nekoliko dana u malom morskom gradiću Villasimius na Sardiniji. U toplom moru i lijepim pješčanim plažama najviše uživaju maleni Leonardo i Manuela. Međutim, supružnici u uspjeli uloviti i pokoji romantični trenutak za sebe.

.. 🇮🇹👌🏼 #Capri ..

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Tako su, između ostalog, posjetili luksuzno ljetovalište koje mami mnoge poznate i slavne iz cijeloga svijeta. Tamo su lijepa Josipa i naš reprezentativac uživali u večerama i tamošnjim specijalitetima.

.. 😎🕺🏼😂 #Leonardo & #Mateo ..

A post shared by Ivan Perišić (@ivanperisic444) on

Za razliku od Perišića, njegov mlađi kolega Andrej Kramarić još uvijek uživa u mladenačkom, solo životu pa bira i nešto drugačija odredišta i vrstu ljetovanja. Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako je velikodušno počastio svoje najbliže prijatelje iz djetinjstva luksuznim ljetovanjem na jahti te su plovili južnim Jadranom. Uz sunčanje i kupanje, momci su vrijeme kratili i redovitim vježbanjem pa su tako pri zaustavljanju na Braču odradili jutarnje trčanje. 

☀️🔝🎶🔥🙏🏻 ••• 👐🏻 ••• #Croatia

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Nije Andrej jedini koji voli brodove pa su tako i bivši reprezentativci i nekadašnji igrači Hajduka, Igor Tudor i Stipe Pletikosa, Anthony Šerić i Ivan Jurić uzeli kratki godišnji odmor. Muško društvo skupilo se na luksuznoj jahti, a na Instagramu su se pohvalili razgolićenim fotografijama.

Reunited 😎

A post shared by Stipe Pletikosa (@pletikosastipe) on

Mateo Kovačić, koji je zadnjih dana glavna tema svih medija zbog glamuroznog vjenčanja sa svojom Izabelom Andrijanić, otputovao je s prijateljima i novopečenom suprugom na medeni mjesec. Iako se očekivala neka ekskluzivna lokacija poput Balija na kojem su se nedavno odmarali, mladi igrač Real Madrida shvatio je da je naša obala i više nego privlačna ljeti.

We❤️Croatia

A post shared by Mateo Kovacic (@mateokovacic8) on

A post shared by Ena Cupac (@ena_cupac) on

Tako se vesela skupina Izabelinih prijateljica i Mateovih prijatelja uputila avionom do Dubrovnika, a potom ukrcala na luksuznu jahtu. Punih sedam dana krstarit će cijelim Jadranom, a prva postaja bili su Elafitski otoci.

Naš uspješan nogometaš Ivan Rakitić koji već tri godine igra u Barceloni, odmara na drugom kontinentu. Tako je sa suprugom Raquel Mauri prije tjedan dana otputovao u New York, a nakon toga vrućine su ih natjerale u nešto južnije krajeve.

✌️🇺🇸 @raquel_mauri @irene_maury @marquezlopezalberto

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Tako su drugu godišnjicu braka proslavili u Miamiu gdje je lijepa Španjolka pokazala da izgleda fantastično u kupaćem kostimu. Između ostalog na ovom dalekom putovanju prave im društvo Raquelina sestra Irene i njezin suprug.

Za razliku od nogometaša, naši slavni rukometaši ipak biraju malo drugačije odmore.

Od nesnosnih vrućina pobjegli su u sjevernije krajeve Europe. Tako su se bračni parovi Lacković i Duvnjak odlučili za zajednički odmor u njemačkom gradu Kielu, gdje već neko vrijeme igraju i Domagoj i Blaženko

#lunchtime #genießen #germany #enyoinglife#kielerwoche #uzivamoo#kumovi#L&D&L&N♥️♥️♥️♥️

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on

Uživali su u lijepom ručku u jednom od tamošnjih restorana, a Blaženkova supruga Nikolina, s kojom je nedavno proslavio 10. godišnjicu braka, pohvalila se zajedničkom fotografijom na svom profilu na Instagramu. Veselo društvo nije skidalo osmijehe s lica, a lijepa Lucija i Nikolina oduševile su izborom trenutno vrlo popularnih haljina spuštenih ramena. Dok se Lucija opredijelila za neizostavne prugice, Blaženkova supruga izabrala je upečatljivu žutu boju.