sretan brak

Najljepši dani u obitelji Blaženka i Nikoline Lacković

12.06.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Naš proslavljeni rukometaš Blaženko Lacković i njegova supruga Nikolina ovih dana proslavili su okruglu desetu godišnjicu sretnog braka

U obitelji Lacković ovogodišnji je lipanj jedan od posebnijih mjeseci. Osim što se uskoro bliži Nikolinin rođendan, supružnici su prije nekoliko dana proslavili deset godina skladnog i sretnog bračnog života.

'Deset godina ljubavi... hvala ti na ljubavi, podršci i predivnoj obitelji koju imamo', napisao je ispod svadbene fotografije jedan od naših najpoznatijih rukometaša koji trenutno igra u njemačkom prvoligaškom klubu THW Kiel.

10 Jahre ❤️ @ninalackovic 10 godina ljubavi...hvala ti na ljubavi,podrsci i predivnoj obitelji koju imamo😍😇😇

A post shared by Blazenko Lackovic (@blazenkolackovic) on

Prošlo je desetljeće otkad su tada 24-godišnja diplomirana ekonomistica i 27-godišnji Blaženko izrekli sudbonosno 'da' u crkvi Majke Marije u zagrebačkoj Trnovčici, a potom su s uzvanicima slavili svoju ljubav u hotelu Westin.

Svoju su ljubavnu vezu započeli još 2004., a dvije godine poslije Blaženko ju je zaprosio na vrhu Eiffelova tornja u Parizu.

Dosao je!✌️🙈..Lijepo iznenadjenje..❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on

Iako su supružnici do sada svoje godišnjice slavili odlaskom na putovanje, zbog obveza su još uvijek u Njemačkoj, ali vjerujemo da će uskoro odletjeti na neku od atraktivnih destinacija i lijepo obilježiti ovaj poseban datum.

9.6.2007.♥️10YEARS♥️ #10yearslove#desetgodina#zehnjahre #hochzeitstag#volimbitiutvomzagrljaju

A post shared by Nikolina Lackovic (@ninalackovic) on

Nikolina, koja se posvetila odgoju šestogodišnjeg sina Luke i trogodišnje Ike Marije, također se na svom Instagramu pohvalila fotografijom povodom ove godišnjice, napisavši između ostalog da voli biti u suprugovu zagrljaju.