NIJE ZA SVE

Otkrila je da ne pegla odjeću, a sada se Ella Dvornik pohvalila što još ne zna raditi: 'Nikad od mene domaćice'

20.06.2020 u 12:14

Bionic
Reading

Nakon što je otkrila svojim brojnim Instagram obožavateljima, koji iz dana u dan prate njezine objave i dogodovštine i života, da ne troši slobodno vrijeme na peglanje garderobe; Ella Dvornik objasnila je što joj još od kućanskih poslova ne ide od ruke

Već nam je otkrila da ne glača svoju garderobu jer je to po njoj apsolutan gubitak vremena, kojeg od kada je postala majka, nema previše, a sada se mlada blogerica pohvalila da nije baš spretna ni u šivanju.

Iako je naumila sama popraviti neke svoje i dječje rupice na odjeći, te pritom naručila vrlo zgodnu šivaću mašinu, gospođa Dvornik Pearce nije svoj naum provela u djelo.

'Sidila sam za mašinom... čitala sam upute i niš mi nije jasno al bitno da sam naručila da “popravim” tu i tamo nešto. Nikad od mene domaćice’, našalila se 29-godišnja Ella sama na svoj račun uz fotografije na kojima je predočila kako izgleda njezina nova igračka.

Brojne domaćice u komentarima su je upitale vrijedi li kupiti mašinu koju je pokazala, na što je Ella iskreno kazala da ne zna, a one joj uzvratile da je onda to igračka za Balie.

‘Bitno je da imaš volju, budeš naučila i šivat’, kazala joj je jedna gospođa i tako pohvalila njezin trud da uopće proba šivati.