PRINC LOUIS OD LUKSEMBURGA

Otkazano kraljevsko vjenčanje: Od zaruka nije prošlo ni godinu dana, a princ je sada odustao od svega

23.02.2022 u 23:18

Bionic
Reading

Iako se očekivalo bajkovito vjenčanje, od svega neće biti ništa. Princ Louis od Luksemburga u travnju prošle godine zaprosio je dugogodišnju djevojku Scarlett-Lauren Sirgue, no zaruke je sada prekinuo i sve je otkrio putem medija

Iako je javnost bila uvjerena kako je njihova veza i više nego čvrsta te kako će uskoro stati i pred oltar, od svega neće biti ništa. Princ Louis od Luksemburga i Scarlett-Lauren Sirgue objavili su putem francuskog časopisa Point de Vue kako su raskinuli zaruke, ali i da će ostati prijatelji.

'Odlučili smo da se nećemo vjenčati, iako ćemo nakon svega ostati prijatelji. Odluka je to koju smo zajednički donijeli, nakon dugog i pomnog razmišljanja. Ostajemo i dalje iznimno povezani, poštujući i diveći se jedno drugome', stoji u zajedničkoj izjavi, dok je princ Louis dodao:

Princ Louis, Scarlett-Lauren Sirgue Izvor: Profimedia / Autor: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

'Problemi i neslaganje nisu doveli do ovoga, već temeljne razlike u mišljenjima. Sada je postalo očito da u vrijeme naših zaruka nismo razgovarali o pitanjima vezanima uz Scarlettin ulazak u kraljevsku obitelj i što on sve podrazumijeva. To nam tada nije predstavljalo nikakav problem.'

Scarlett-Lauren kći je odvjetničkog para Pierrea i Scarlett Sirgue, koja je krenula stopama svojih roditelja i započela je rad u obiteljskom pravu, no sada je na specijalizaciji želeći pomagati žrtvama kroz obiteljsku odvjetničku tvrtku.