ISPRIČAO SE FANOVIMA

Otkazan večerašnji koncert Taliba Kwelija u Zagrebu

09.02.2020 u 17:04

Bionic
Reading

Večerašnji koncert Taliba Kwelija u zagrebačkom Vintage Industrialu je otkazan. Menadžment američkog repera izjavio je da su koncert bili primorani otkazati zbog Talibovih nastalih zdravstvenih poteškoća s glasnicama. Iz istog razloga, navode da su otkazana su i preostala dva datuma europske turneje, u Francuskoj i Švicarskoj

Organizator koncerta i menadžment trenutno ulažu napore da dogovore novi termin koncerta u Zagrebu o čemu će obavijestiti čim informacija bude potpuna.

O otkazanom koncertu, oglasio se putem menadžmenta i sam Talib Kweli:

'Svim mojim obožavateljima u Zagrebu u Hrvatskoj, jako mi je žao da moram otkazati svoj koncert pogotovo jer znam koliko su se mnogi od vas veselili mom dolasku. U skladu s mojim stavovima i uvjerenjima, želim svima omogućiti da uživaju u mojim najboljim izdanjima. Zato se sada moram izliječiti i moje zdravlje mi je na prvom mjestu. Tražimo najbolji mogući termin za novi koncert i nadam se da se uskoro vidimo'.

Povrat novca na kupljene ulaznice započet će već sutra, u ponedjeljak, 10. veljače, i trajat će do 10. ožujka. Ostvaruje se na prodajnim mjestima gdje su ulaznice bile i kupljene (Dirty Old Shop, Vintage Industrial/GRIF). Povrat novca za ulaznice kupljene u Entrio sustavu (online na www.entrio.hr ili offline na jednom od Entrio prodajnih mjesta) potrebno je zatražiti mailom na adresu reklamacije@entrio.hr najkasnije do 20. ožujka.