NAGRADNJAČE

Osvojite ulaznice za koncert Stereo MC's na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku

02.06.2017 u 15:23

Bionic
Reading

Višestruko nagrađivani, jedni od najpopularnijih hip-hop, live dance sastava globalne glazbene scene Stereo MC's 11.6.2017. nastupaju na Tvrđavi sv. Mihovila uz predgrupu Nipplepeople

Ova svjetska plesna atrakcija svoj je put započela u drugoj polovici 80-tih godina prošlog stoljeća iz britanskog podzemlja acid house scene te je zahvaljujući svojem originalnom zvuku temeljenom na miksu različitih žanrova elektronske glazbe vrlo brzo stekla velik broj fanova. Stereo MC's danas mnogi smatraju pionirima britanske dance scene i prvim britanskim hip-hop bandom koji se uspio probiti u vrhove američkih top ljestvica

Njihovi hitovi vladali su eterom u 90-ima, a pjesma i album 'Connected' postali su svojevrsni evergreen i zaštitni znak grupe.  

Stereo MC's - Connected

Tajanstveni maskirani dvojac Nipplepeople bit će predgrupa legendarnim Stereo MC's koji 'osvajaju' tvrđavu sv. Mihovila 11. lipnja. Iako je identitet članova ovog electro pop dua nepoznat, publika ih zna po njihovoj pjesmi Sutra, a odnedavno i po obradi pjesme Frka, koju u originalu izvodi Zdenka Kovačiček.

Nipplepeople - Sutra

Sasvim je sigurno da će Stereo MC’s u svom punom sastavu, sa snažnim ženskim vokalima i vrhunskim vizualnim projekcijama napraviti nezaboravnu večer visoko nad Šibenikom, na najljepšoj pozornici Jadrana. Još kad se večeri doda prednastup domaće electropop senzacije Nipplepeople, vrhunska zabava može početi!

Spektakl koji se ne propušta, počinje u 21 h na ljetnoj pozornici Tvrđave sv. Mihovila, a ulaznice se mogu kupiti u City Pointu šibenskih tvrđava (don Krste Stošića 1), na blagajnama šibenskih tvrđava sv. Mihovila i Barone, u sustavu Eventima i na svim prodajnim mjestima Eventima (kiosci Tiska i Petrol benzinske postaje) te preko sustava Croatia-tickets. Cijena ulaznice iznosi 190 kn do dana koncerta kada će iznositi 220 kn.

Točno odgovorite na pitanja i osvojite (3x2) ulaznice za koncert Stereo MC's na Tvrđavi sv. Mihovila u Šibeniku. Dobitnici su Maja Jurković, Tea Bandur Pavelić i Petar Kavelj.