20. listopada

Osvojite ulaznice za nastup norveške ikone Prinsa Thomasa u Petom Kupeu

18.10.2023 u 14:12

Bionic
Reading

Nastupit će u sklopu popularnog program Freilauf kojeg priprema Pepi Jogarde. Prins Thomas poznat je po besprijekornom slaganju glazbe u svojim šarenim setovima

Ikona norveške elektroničke scene Prins Thomas vraća se u petak, 20. listopada u Peti Kupe, i to kao gost svog prijatelja Pepija Jogardea u novom izdanju omiljenog programa Freilauf.

Prins Thomas je prve korake kao DJ napravio kad je imao devet godina, puštajući hip hop i electro usporedno sa svojim break dance pokušajima. Svirao je gitaru, bas i bubnjeve u više bendova nego što Norveška ima jezera. Okušao se i u violončelu, no više ga je tada zanimala svirka u raznim žanrovima od punka do psihodeličnog popa. Smiješila mu se i karijera kuhara, no nakon što su ga 1994. prijatelji pozvali da bude DJ u njihovom novom klubu, no zov reprodukcije glazbe za pultom učinila je svoje.

Prins Thomas - Traæns 2 Izvor: Društvene mreže

Prins Thomas izrastao je u majstora sa svim karakteristikama izvrsnog DJ-a: odličnom vještinom, produkcijom, remixevima kakve bi mnogi poželjeli raditi te sposobnošću besprijekornog slaganja stvari, dodajući im novu dimenziju. U svojim setovima savršeno miješa staro s novim, minimal s balearicom, Detroit technom, discom ili svojim klasicima, a nađe se tu i primjesa krautrocka, psihodelije i prog rocka. Njegove etikete Full Pupp i Internasjonal donose izvanredna glazbena izdanja diljem svijeta, oblikujući žanrove kao što su nu disco i dark disco.

Prins Thomas Boiler Room Oslo DJ Set Izvor: Društvene mreže

Ulaznice su dostupne online: www.entrio.hr/event/freilauf-w-prins-thomas-full-pupp-internasjonal-15612

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za Freilauf w/ Prins Thomas (Full Pupp, Internasjonal) (20.10.2023., Peti kupe, Zagreb), a dobitnici su Goran Zrnčić i Tomislav Hendija.