5. svibnja

Osvojite ulaznice za koncert Detoura u klubu Boogaloo

22.03.2023 u 14:52

Bionic
Reading

Detour najavljuje veliku zagrebačku koncertnu promociju albuma 'Master Blaster' u klubu Boogaloo! Detour, miljenici publike 5. svibnja u klubu Boogaloo predstavit će svoj šesti studijski album 'Master Blaster' i nakon pet godina održati dugoočekivani solistički koncert pred zagrebačkom publikom

Perjanice novovalnog hrvatskog popa iza kojih su popunjeni zagrebački koncertni prostori Tvornica kulture, Vintage Industrial bar, Sax, koncertna dvorana 'Vatroslav Lisinski' i Mala dvorana Doma sportova, a ovog puta su odlučili po prvi put zasvirati na pozornici kultnog zagrebačkog kluba Boogaloo. 'Posljednji veliki zagrebački koncert imali smo 2018. godine u Domu sportova, tako da će ovo biti naš prvi samostalni koncert u Zagrebu nakon dugo vremena i zaista se veselimo ponovnom susretu s našom dragom publikom. U Boogaloou ćemo po prvi puta uživo predstaviti sve pjesme s albuma 'Master Blaster', te standardni presjek našeg opusa od Yammata preko svih faza Detoura do danas, u nešto raskošnijem instrumentalnom sastavu.', ispričao je Nenad Borgudan. Za sve poklonike kvalitetnog, suvremenog, elektro-akustičnog pop zvuka najavljujemo uzbudljivu i neponovljivu večer na kojoj će uz svoje najveće hitove 'Snijeg', 'Plešem sama', 'Daleko', 'Bez tebe', 'Tvoje lice se promijenilo', 'Mjesec', 'Zaljubila sam se' Detourovci pružit publici i live doživljaj pjesama s nadolazećeg albuma kojeg je publika već imala prilike upoznati kroz singlove 'Slavlje', 'Šarena', 'Hawaii' i 'Klaun'. Na set-listi naći će se i trenutno najdugovječniji singl nacionalne radijske top liste HRtop40 'Nekad je bilo bolje' s kojim su odnijeli pobjedu na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu, a neće izostati ni 'Master Blaster' pjesma s kojom su ostavili upečatljiv dojam na ovogodišnjoj Dori.

Iza Detoura je sedamnaest godina uspješne karijere, brojni hitovi, osvojene nagrade i rasprodani koncerti diljem regije, razlog više da ne propustite ovu koncertnu glazbenu poslasticu!

Izvor: Društvene mreže

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 15. ožujka u sustavu Entrio. Cijena ulaznice u pretprodaji je 12 eura, dok će na dan koncerta biti 15 eura. Ulaznice možete kupiti preko Entrio.hr sustava, online i na Entrio prodajnim mjestima. Sve novosti o koncertu pratite na Facebook eventu.

Čitateljima tportala darujemo 2x2 ulaznice za koncert Detoura u klubu Boogaloo (5. svibnja), a dobitnici su Biserka Radman i Dubravka Lubina.