nagradnjače

Osvoji pozivnicu i povedi ekipu na Tulum

08.03.2018 u 15:48

Bionic
Reading

U subotu, 24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici Kulture održat će se 'Tulum 23' – veliki slavljenički koncert povodom dvadeset i trećeg rođendana Aquarius Recordsa. Nastupaju 'Gretta', 'Ljetno kino' i 'Ti, ja i moja mama', a za odličnu atmosferu između i nakon nastupa pobrinut će se DJ Xxxtended

Program počinje u 20 sati, u malom pogonu Tvornice Kulture svirkom benda 'Ti, ja i moja mama', koji će, uz već poznate pjesme, predstaviti i novi singl 'Samo da znaš'. Nakon toga koncert 'seli' u veliki pogon Tvornice, na središnji događaj 'Tuluma 23' – promociju albuma 'Gravitacija', petog studijskog albuma zagrebačke rock grupe 'Gretta'. Završetak rođendanske proslave rezerviran je za legendarnog Maxa Juričića i njegovo 'Ljetno kino', koji će nas provesti kroz ponajveće novovalne i novije rock hitove te predstaviti aktualan singl 'Za ljubav'.

Ulaznice po cijeni od 60 kuna potražite na Entrio prodajnim mjestima, Aquarius Music Shopovima te online na https://www.entrio.hr/event/tulum-23-gretta-ljetno-kino-ti-ja-i-moja-mama-4901. Na dan koncerta je cijena ulaznice 80 kuna.

Čitateljima tportala darujemo pet pozivnica (svaka pozivnica vrijedi za tri osobe) za 'Tulum 23' (24. ožujka, u zagrebačkoj Tvornici Kulture). Dobitnici su Lucija Martinić, Sandra Lekić, Marina Reljić, Tihana Brekalo i Tatjana Haber.