EMOTIVNA PJESMA

Ostvarena želja s početka karijera: Petar Grašo i Nina Badrić konačno imaju duet

26.06.2023 u 11:58

  • +5

Nina Badrić i Petar Grašo

Izvor: Cropix / Autor: Josko Supic

Bionic
Reading

Jučer je održana treća večer Melodija Jadrana, a svoje su radove publici predstavili brojni poznati hrvatski pjevači, među kojima i Petar Grašo i Nina Badrić. Njihov emotivan duet 'Nemoj' potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić

Jučer je u Splitu održana završna večer glazbene manifestacije Melodije Jadrana, a ljubitelji glazbe imali su prilike čuti nove radove pjevača koji su godinama na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i onih koji tek traže svoje mjesto. Jedan od najposebnijih trenutaka večeri svakako je bio trenutak kada su na pozornicu izašli Petar Grašo i Nina Badrić koji su izveli svoju pjesmu 'Nemoj'.

Iako je iza njih duga glazbena karijera, zajedno su nastupali više puta, ali odlučili su se dugo čekati dok ne dođe ona prava - i stigla je!

‘U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve - i trenutak i glazba i izvođač. Nina i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu i dočekali smo je u pjesmi 'Nemoj'. Uživao sam u suradnji s Ninom, jako volim njenu sugestiju i izvedbu, siguran sam da će to publika osjetiti!', ispričao je Petar.

Petar Grašo i Nina Badrić - Nemoj Izvor: Društvene mreže / Autor: Petar Grašo i Nina Badrić

Pjesmu 'Nemoj' potpisuju Vjekoslava i Tonči Huljić, a Nina je također priznala da ju je tekst Huljića posve oduševio.

'Zaljubila sam se u tekst. Vjekoslava s takvom lakoćom uvijek i iznova zna dočarati emociju ljubavi, ali opet riječima koje i sama izgovaram i živim svakodnevno, a kojih se ne bih sjetila staviti ih u pjesmu. Ljubav kao vječita inspiracija, a meni osobno je ovoga puta predivno što je ovo ipak jedna priča sa sretnim krajem', ispričala je Nina.

Dugogodišnji prijatelji na sceni su bili vrlo bliski pokazavši publici koliko im ova pjesma znači, a u znak zajedništva i međusobne podrške u jednom su se trenutku primili i za ruke kao znak iskrene prijateljske ljubavi.

Nina Badrić i Petar Grašo za pjesmu 'Nemoj' Izvor: Promo fotografije / Autor: Matea Smolčić Senčar

Badrić i Grašo na sceni su još od 90-ih godina, a priznali su da su se još i tada prepoznali i kao ljudi i kao glazbenici. Još tada je nastao dogovor da će zajedno snimiti pjesmu, a zaključili su kako su baš kao i pravda - spori, ali dostižni!

u Galeriji Meštrović

Završna večer Melodija Jadrana: Pjevački debitirala Nataša Janjić Medančić, Zorica Kondža zaplakala

Pogledaj galeriju