svidjelo mu se kod nas

Oskarovac je opet u Hrvatskoj: Rami Malek stigao u Zagreb te boravi u najljepšem društvu

22.04.2021 u 15:46

Bionic
Reading

Američki glumac Rami Malek, koji je dobio Oscara za ulogu Freddieja Mercuryja u filmu 'Bohemian Rhapsody', početkom rujna boravio je na Sutivanu na otoku Braču. Na Jadranu je uživao u društvu djevojke i prijatelja. Sada je opet u posjetu Lijepoj Našoj, točnije u gradu koji je već posjetio

Zvijezda filma 'Bohemian Rhapsody' snimljen je na terasi poznatog zagrebačkog hotela u društvu djevojke, glumice Lucy Boynton', donosi RTL.hr. S Lucy se upoznao na setu spomenutog filma 2018. godine u kojem je utjelovio neprežaljenog pjevača grupe Queen Freddieja Mercuryja dok je Boynton glumila Mary Austin, njegovu djevojku. U siječnju 2019. Rami Malek je potvrdio njihovu vezu.

Od snimanja filma Malek i Lucy su nerazdvojni. Kako je oskarovac ranije otkrio u intervjuu koji je dao za Večernji list, već je boravio u Zagrebu te je među ostalim probao travaricu, a nakratko je bio i u Splitu te odlično poznaje povijest bivše države.

Na Sutivanu je boravio čak tri tjedna. Par je tada s prijateljima iznajmio vilu, a dane su provodili poput ostalih turista - kupajući se na javnoj plaži, uživajući u šetnjama i domaćim specijalitetima. Inače glumac baš nije ljubitelj društvenih mreža na kojima nema profile, a i njegova draga je Lucy slična je po tom pitanju.