STIGAO FORŠPAN

Novi film o Jamesu Bondu: Evo kako će oskarovac Rami Malek izgledati u ulozi glavnog negativca

07.12.2019 u 09:25

Bionic
Reading

Nakon što je početkom prosinca objavljen teaser novoga nastavka filma o Jamesu Bondu, stigao je i službeni trailer koji obožavateljima ove uspješne filmske franšize daje veći uvid u ono što možemo očekivati od posljednjeg izleta glumca Daniela Craiga kao britanskog tajnog agenta

Službeni foršpan novoga nastavka filma o Jamesu Bondu, nazvan 'No Time To Die', između ostalog prikazuje oskarom nagrađenog američkog glumca Ramija Maleka u ulozi najnovijeg filmskog negativca, kao i novu agenticu s dozvolom za ubojstvo.

Film 'No Time To Die' s prikazivanjem u svjetskim kinima očekuje se u travnju, a na putu do njegova finala Daniel Craig pretrpio je ozljedu gležnja, a filmska kompanija uslijed snimanja novog nastavka donijela je odluku o promjeni redatelja.

  • +15
James Bond 'No Time To Die' Izvor: Profimedia / Autor: Universal Pictures / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Proslavljeni britanski redatelj Danny Boyle prošlog je kolovoza napustio projekt zbog 'kreativnih nesuglasica', a funkciju redatelja novog nastavka filma o Jamesu Bondu preuzeo je američki redatelj Cary Joji Fukunaga.

'Bila je to nejvjerojatna čast, ali isto tako bilo je zaista teško. Ovo je bio vrlo ambiciozan scenarij za vrijeme koje smo imali na raspolaganju', izjavio je američki redatelj u razgovoru za BBC News istaknuvši kako su odlaskom Dannyja Boylea započeli raditi na filmu od nule.

Scenarijem novoga nastavka filma o Jamesu Bondu pozabavila se i autorica hvaljene serije 'Fleabag', Phoebe Walker- Bridge.

NO TIME TO DIE Trailer UK Izvor: Društvene mreže / Autor: James Bond 007

S objavom filma 'No Time To Die' Daniel Craig službeno će glumcu Rogeru Mooreu preoteti titulu najdugovječnijeg Jamesa Bonda, kojega je prvi puta utjelovio 2006. godine u filmu 'Casino royale'.

Dvije godine kasnije igrao ga je u novom nastavku 'Quantum of Solace', potom 2012. u filmu 'Skyfall' te 2015. u filmu 'Spectre'.

Daniel Craig kao James Bond Izvor: Profimedia / Autor: Columbia Pictures / Everett / Profimedia

Iako je povlačenje nagovještavao već i ranije, Craig je nedavno i službeno objavio kako je konačno gotov s ovom ulogom i da je prepušta nekom mlađemu.

'Možda je mnogima teško za povjerovati, ali sviđa mi se činjenica da sam James Bond. To je jedan od najtežih, najzahtjevnijih ali i najljepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti puno energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno', rekao je Craig.