RAMI MALEK

U Hrvatskoj je već tri tjedna, kupa se na javnoj plaži, a rijetki su u njemu prepoznali oskarovca i njegovu slavnu djevojku

09.09.2020 u 09:06

Bionic
Reading

Dolazak oskarovca Ramija Maleka u Hrvatsku prošao je u potpunosti 'ispod radara'. Iako je prije nekoliko dana već viđen na Braču, fotografiju nitko nije snimio, sve do sada. Rami Malek u Sutivanu uživa s djevojkom Lucy Boynton i prijateljima, uživajući u ljepotama otoka baš poput svakog drugog turista

Samo dan nakon što su Hrvatsku napustili Beyonce i Jay-Z, Pixsellov fotograf je na otoku Braču, točnije u mjestu Sutivan, snimio Ramija Maleka, slavnog oskarovca koji s djevojkom Lucy Boynton već tri tjedna ljetuje ondje. Par je s prijateljima iznajmio vilu, a dane provode baš poput ostalih turista - kupajući se, uživajući u šetnjama i dobroj hrani.

  • +2
Rami Malek s djevojkom na otoku Braču Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Glumac koji se proslavio ulogom u seriji 'Mr. Robot', a Oscara osvojio zahvaljujući ulozi Freddieja Mercuryja, upravo je na setu filma 'Bohemian Rhapsody' upoznao i svoju djevojku, a zanimljiv je podatak da se na Braču kupaju na javnoj plaži bez ikakve pompe.

Hrvatska mu se već odavno jako svidjela, stoga ne čudi da je odlučio baš ovdje provesti svoj odmor i uživati puna tri tjedna. Kako je otkrio u intervjuu, koji je prije godinu dana dao za Večernji list, u Zagrebu je već boravio, probao je travaricu, posjetio nakratko Split i odlično poznaje povijest bivše države.