KULINARSKI SHOW

Osječanka dobila vlastitu emisiju na Oprah Winfrey TV-u

26.02.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Potpuno neočekivano Oprah Winfrey odlučila je dati priliku finalistima showa 'Your OWN Show' za vlastitu emisiju. Tako je Zach Anner dobio priliku da radi emisiju o putovanjima, dok je Osječanka Kristina Kuzmič-Crocco dobila priliku da producira vlastitu kulinarsku emisiju

'Hvala vam svima! Iskreno me ganula podrška koju primam iz Hrvatske, umalo ste me rasplakali', napisala je Kristina na svom Facebook profilu koji je zatrpan čestitkama iz domovine.

U prilogu kojim se predstavila u showu rekla je da bi željela voditi emisiju u kojoj bi pokazala da kuhanje ne treba težiti savršenstvu, već da prije svega može biti zabavno i ugodno, a želja će joj se sad konačno i ostvariti.

'Uspjela je!', presretan nam je potvrdio otac Kristine Kuzmič-Crocco, poznati hrvatski teolog Peter Kuzmič, i sam iznenađen preokretom u finalu realityja 'My Own Show'. Vlasnica TV mreže Oprah Winfrey odlučila je da oboje finalista, Kristina i Zach Anner, 26-godišnji mladić koji je obolio od cerebralne paralize, dobiju svoju emisiju, automobil chevrolet i po 100 tisuća dolara.

'Velika Oprah ponovno je pokazala svoju salamunsku mudrost dodijelivši dvije zlatne medalje. Njoj to ne znači mnogo, a njima i te kako puno', navodi otac triju kćeri koji je finale pratio u rodnoj Sloveniji, i to zahvaljujući kćeri Petri koja živi u Orahovici i koja mu je osigurala gledanje preko Skypea. Kristinu su tako u subotu u tri ujutro po našem vremenu bodrili u Americi, gdje živi druga sestra, Tatjana, u Hrvatskoj i Sloveniji.

'Dragi prijatelji, doista znate kako izraziti ljubav! Otkako je izašla vijest o mom uspjehu u Americi, primila sam bezbroj poruka preko e-maila i Facebooka. Iako ne mogu odgovoriti na svaku poruku, molim vas, znajte da mi vaše drage riječi i ohrabrenje puno znače. Uvijek je lijepo dobiti nečiju podršku, ali ima nešto posebno kad ona dolazi iz moje domovine', izjavila je Kristina za Večernji list. Dodala je da je ponosna što je došla iz tako predivne zemlje.

'U Hrvatskoj sam naučila cijeniti gostoprimstvo, opirati se strahu i sumnji te sam počela sanjati velike snove! Pokušat ću uvijek predstavljati našu krasnu zemlju na najbolji način. Dotaknuli ste mi srce, šaljem vam veliki zagrljaj', opisala je 31-godišnja majka dvoje djece koja je iz Osijeka put Amerike krenula u dobi od 15 godina. Ondje je završila srednju školu i fakultet, a danas živi u Alhambri u Kaliforniji. U showu O. Winfrey Kristina je bila jedan od 15.000 kandidata!

'Bila je to kratka noć', zaključuje P. Kuzmič kojemu se, kaže, potkrala pogreška. Naime, za Večernjak je rekao da je Kristina učila kuhati od majke Vlaste. Međutim, više je učila od bake Mire Volf kojoj se on ovim putem ispričava.

Drugi finalist Anner radit će humorističnu emisiju u putovanjima za ljude koji nikad nisu mislili da mogu putovati, o čemu on zasigurno zna puno budući da je zbog cerebralne paralize ovaj 26-godišnjak cijeli život proveo u invalidskim kolicima.

'Zbilja sam sretnik, jer stvarno nema nekih posebnih talenta', rekao je Anner čija bi se emisija trebala početi prikazivati već ovog ljeta.