TALIJANSKA ZVIJEZDA

Ornella Muti u rijekom pojavljivanju u javnosti

05.03.2024 u 09:54

Bionic
Reading

Talijanska filmska zvijezda, koja je svojedobno glasila za jednu najvećih seks-simbola pojavila se na Tjednu mode u Moskvi. Jedna je od onih žena čija je karizma 'otvarala vrata', ne samo zbog izgleda, već i rijetkog spoja talenta i ljepote

Ornella Muti više ne djeluje u filmovima, ali malo koja holivudska zvijezda se može pohvaliti briljantnom karijerom poput njezine. Iza sebe ima više od 200 snimljenih filmova, koji su je proslavili u rodnoj zemlji, ali i diljem svijeta.

Danas je prije svega posvećena obiteljskom životu i rijetko ju se može vidjeti u javnosti, a o tome svjedoče i brojne objave koje na društvenim mrežama objavljuju ona i njezina kći Naike Rivelli koja je ljepotica baš poput svoje majke. Upravo revija koju je ona nosila na Tjednu mode u Moskvi bio je razlog da se glumačka ikona pojavi kao njezina podrška.

Ornella inače ima troje djece i dvoje unučadi, a nakon niza propalih veza i dva braka trenutačno je s francuskim poduzetnikom Fabriceom Kerhervéom. Svojedobno je Muti govorila o teškom razdoblju u kojem je postala samohrana majka s 18 godina. Kada je saznala za svoju trudnoću, bila je usred snimanja. Tada su joj i majka i filmski agent sugerirali da izvrši pobačaj. Unatoč pritiscima svog agenta i majke, hrabro je izjavila - ne i 1974. rodila Naike.

  • +4
Ornella Muti Izvor: Profimedia / Autor: Grigory Sysoev / Sputnik / Profimedia

Inače, talijanska diva svojedobno je otkrila da je cijeli život fizički aktivna, da ne konzumira alkohol, a ishrana joj je uglavnom svježe voće i povrće, male porcije te se pridržava posta. Izjavila je da je 'žestoki protivnik estetske kirurgije jer se ne želi odreći lica i tijela koje obožavatelji poznaju'.