SASVIM ISKRENO

Ornela Vištica: 'Da se kojim slučajem meni dogodi korona ili da posumnjam na istu, isti tren bi bili svi obavješteni'

03.09.2020 u 15:03

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa negativno je utjecala na sve, a zbog posebnih epidemioloških mjera već dulje vrijeme ni glumci ne mogu obavljati svoj posao u mjeri u kojoj su to mogli prije pandemije. Glumica je imala potrebu reći još ponešto o koroni, glumi i pozvati na oprez

'Influenceri nek pišu, svatko od nas bira što će raditi, a ja ću pokušati jednim djelićem, iz srca pisati o nečem drugom. Mi glumci možda jesmo ovakvi i onakvi, ali na sceni se rijetko dogodi naša neodgovornost, mjesecima i danima radimo isto i ponavljamo isto, znamo svaki udah i zarez, ako netko ima drukčiji pogled ili je neraspoložen ili drugu intonaciju rečenice, mi reagiramo! Ako ne u milimetar onda u tri stavimo čašu na dogovoreno mjesto. Ako se netko otrgne kontroli vrlo brzo bude upozoren, sankcioniran i vraćen od glumačke obitelji', istaknula je u svojoj objavi Ornela Vištica.

Dodala je kako pod mjerama igraju predstave, igrali su do 15. srpnja i nastavit će, kaže, za koji dan. 'Rijetko kad ćemo ugroziti jedan drugoga. Molim vas, budite odgovorni i čuvajte sebe i svoje bližnje i drage ljude s kojima radite. Da se kojim slučajem meni dogodi korona ili da posumnjam na istu, isti tren bi bili svi obavješteni', priznala je glumica.

Glumica koja posljednje mjesece uglavnom provodi na Hvaru, veseli se povratku u kazalište te probama za novu predstavu i gostovanju u Vinkovcima s predstavom koja je punila gledalište prije nekoliko mjeseci. 'Kako se zaštititi od corone, ne znam, ali znam da sam tri kilograma limuna ovaj tjedan konzumirala i tako mjesecima i još malo propolisa', otkrila je u jednoj od posljednjih objava na društvenim mrežama.