PJEVAČ IVO AMULIĆ

Ornela na 'Farmi' s ocem koji je ne priznaje?

Ornela i Rina

Ornela i Rina

Izvor: tportal.hr / Autor: -

Farmu bi, uz nekoliko zečica, ove godine trebali zauzeti i očevi i djeca Rahimovski, Popović i Amulić, na što je nepriznata kći Ive Amulića reagirala s negodovanjem

Uza svu silu živopisnih likova, Farma bi ove godine, kako se šuška, mogla ugostiti i nekoliko očeva i djece. Uz Akija i Kikija Rahimovskog, Danijela i Sebastijana Popovića, na Farmi bi snage trebali združiti i pjevač Ivo Amulić i njegova izvanbračna kći, Ornela Bešker Amulić, piše 24 sata

I dok Kiki i Sebastijan nemaju razloga za nezadovoljstvo budući da su u dobrim odnosima s očevima, kod Ornele je priča drukčija. 'U šoku sam. Nadam se da je riječ o traču. Ovo podsjeća na kombinaciju životinjskog i obiteljskog carstva', prokomentirala je za 24 sata Ornela mogućnost suživota s ocem na farmi.

Ivo Amulić, bivši pjevač Tutti Frutti Benda, Ornelu je dobio iz kratke veze sa Splićankom Julijanom, ali je nije priznao. Priču o slavnom ocu Ornela je pokrenula u prošlogodišnjem, tajlandskom Big Brotheru, u kojemu je stigla do samoga finala i bila jedna od najživopisnijih stanarki.

Osim očeva i djece i pokoje zečice, Farmu bi, navodno, trebao pohoditi i kontroverzni prodavač umjetnina Zoran Krivić. Zabava za sve slojeve, čini se.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi