dobro raspoloženi

Opušteni voditelji u simpatičnim trenucima iza kamere emisije 'Dobro jutro, Hrvatska'

08.11.2023 u 12:37

Bionic
Reading

Svako jutro u 6:45 na HRT-u počinje emisija 'Dobro jutro, Hrvatska', a voditelji nas svojom simpatičnošću uvode u novi dan te informiraju o zanimljivim događanjima diljem Hrvatske. Njihov radni dan započinje i prije početka same emisije, a na Facebooku su otkrili kako izgledaju njihove pauze iza kamera

Gledatelji HRT-ove emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' danas su se razbuđivali i dan započeli uz Ognjena Golubića i Maju Ciglenečki, već dobro poznate voditelje ove kultne emisije. Iako je sam početak emisije zakazan u 6:45, radni dan ekipe počinje puno ranije, a ponekad su jutra takva da voditelji rado 'kradu' trenutke iza kamere za dodatno razbuđivanje.

Tako su jutros na Facebook profilu 'Dobro jutro, Hrvatska' osvanule simpatične fotografije koje prikazuju poznate voditelje u opuštenom izdanju iza kamera.

Naime, dok su gledatelji uživali u zanimljivim prilozima i javljanjima HRT-ovih radišnih reportera, Ognjen i Maja su doručkovali peciva i jogurt.

'Jeste li već doručkovali? Kod nas su kratki obroci #izakamera uvijek zabavni... Dobar tek!', stoji u opisu fotografija koje su nasmijale obožavatelje HRT-ove emisije i voditeljima su poželjeli dobar tek.

Naime, ova jutarnja mozaična emisija budi nas već više od trideset godina. Prva epizoda emitirana je 10. rujna 2012., a otada je postala omiljena brojnim gledateljima diljem Hrvatske i šire.