aktivirala se

Petra Nižetić se nakon tri godine vratila na društvene mreže i otkrila veliku novost

06.11.2023 u 11:10

Bionic
Reading

Nekadašnja zvijezda satirične emisije 'Po ure torture', voditeljica i sestra Luke Nižetića, Petra Nižetić Mastelić opet se aktivirala na Instagramu i predstavila je novi projekt blagdanskog obiteljskog fotografiranja

Krenuo je mjesec studeni, a blagdanska groznica samo što nije krenula. Da bi mnogima najljepše doba godine ostalo zapamćeno, ugodne i nezaboravne trenutke najljepše je zabilježiti fotoaparatom.

Nekadašnja televizijska voditeljica, producentica i modna blogerica svoje pratitelje na Instagramu je iznenadila pojavljivanjem najavom novog projekta upravo vezanog uz blagdane i fotografiranje. Naime, Petra Nižetić Mastelić podijelila je nekoliko fotografija snimljenih u božićnom ambijentu te je objavila kako nudi usluge fotografiranja božićnih obiteljskih fotografija.

  • +5
Petra Nižetić Mastelić Izvor: Cropix / Autor: Paun Paunovic

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

'Uzbuđeni smo što je pred nama najljepše doba godine, te što vam imamo priliku predstaviti Božićnu Foto Čaroliju by Petra Nižetić Mastelić. Nema boljeg načina da zabilježite čaroliju Božića od fotografiranja s vašim najmilijima, a mi ćemo vam omogućiti da dobijete profesionalne fotografije s božićnim efektima u čarobnim božićnim scenografijama. Broj mjesta je ograničen. Sve informacije možete saznati na našoj web stranici (u opisu profila)', napisala je.

Na internet stranici njezinog foto studija piše kako se cijene ovakvog obiteljskog fotografiranja kreću od 100 do 200 eura, ovisno o tome koji paket izaberete. U ponudi su Xmas paketi u trajanju od 12, 30 i 40 minuta i može se birati između dva bajkovita setupa te uz fotografije u digitalnom obliku klijenti dobiju i digitalnu božićna foto/video čestitku. Petrin studio se nalazi u Sinju odakle je njezin suprug Frane Mastelić.

Petra je dulje vrijeme je izbivala s društvenih mreža, pa je tako njezina zadnja objava bila 2020. godine dok je još s obitelji živjela u San Franciscu. Nakon što su dobili sinove Josu i Milu, odlučili su se vratiti u Hrvatsku. Podsjetimo, u SAD-u je provela sedam godina, a po povratku u domovinu medijima je otkrila da je 'stay at home mum', odnosno, majka posvećena obitelji.