BEZBRIŽNI DANI

Za Ivanu Paradžiković ljeto još nije gotovo: U Dubaiju pozirala u kupaćem kostimu

05.11.2023 u 20:36

Bionic
Reading

Nakon što je jučer na svom Instagram Storyju Ivana Paradžiković otkrila kako je u dućanu Louis Vuittona doživjela nevjerojatno iskustvo, danas uživa na jednoj od pješčanih plaža Dubaija

'Nemojte mi zamjeriti…uživam', napisala je Ivana Paradžiković na svom Instagram profilu uz fotografije snimljene na plaži Kite Beach Dubai.

Na njima sretna i nasmijana pozira u jednodijelnom crnom kupaćem kostimu s dvostrukim tankim naramenicama. Budući da su temperature tamo još uvijek visoke, te je sunce jako, Ivana se pokušala zaštititi zagrnuvši se crnom košuljom dugih rukava i tamnoplavom šiltericom, no u tome nije bila pretjerano uspješna.

Kako je otkrila na Instagram Storyju, Ivana je uspjela pocrveniti, no to nije pokvarilo njezino dobro raspoloženje. Na pješčanoj plaži popularna televizijska voditeljica uživala je s prijateljicom, a neko vrijeme provela je i promatrajući ljude oko sebe.

  • +4
Ivana Paradžiković Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

U kupaćem kostimu, ali i u kombinaciji s poderanim traper bermudama, Ivana Paradžiković pokazala je svoje duge i vitke noge, kao i zavidnu figuru.

Jučerašnji dan obilježilo joj je nevjerojatno iskustvo koje je doživjela u dućanu Louis Vuittona, gdje je oduševila tamošnju djelatnicu kojoj je priznala da nema novaca da kupi odjeću ili dodatke u dućanu, no ona joj je ipak priuštila nezaboravno iskustvo i na nju 'nabacala' dizajnerske stvari.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati'