ROMANTIKA UZ NERETVU

Opušteni Sanja i Zoran Milanović zagrljeni pozirali na metkovskoj rivi

10.08.2019 u 18:57

Bionic
Reading

Na tradicionalnom neretvanskom Maratonu lađa pojavila se politička svita, a pozornost je ukrao predjesnički kandidat Zoran Milanović i to najviše zahvaljujući svojoj supruzi Sanji Musić Milanović koja je plijenila mladenačkim stajlingom i širokim osmijehom

U dolinu Neretve povodom Maratona lađa stigli su političari iz svih krajeva Lijepe Naše, a priliku da se produže nisu propustili aktualni ministri, brojni gradonačelnici i župani, ali ni predsjednički kandidati Dejan Kovač i Zoran Milanović.

Bivši premijer i SDP-ov kandidat za predsjednika države u Metković je stigao u društvu supruge Sanje, a dobro raspoloženi par nije skidao osmijeh s lica. Dugo ih nismo vidjeli zajedno u javnosti, no kako će se predsjednička kampanja polako zahuktavati, zajedničkih medijskih istupa zasigurno će biti sve više.

  • +23
Metković: 22. Maraton lađa Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL

U opuštenom izdanju par je spremno pozirao fotoreporterima, a Milanović je i na svom Facebooku objavio fotografiju na kojoj zagrljeni poziraju na metkovskoj rivi, uz Neretvu.

'Sanja i ja smo danas u društvu mnogih dragih prijatelja u dolini Neretve na 22. Maratonu lađa. Neka najbolji pobijede', napisao je Milanović uz fotografiju.

Za posjet najjužnijoj županiji Sanja Musić Milanović odabrala je chic kombinezon u vedroj tirkiznoj boji, širih nogavica, koji je ukrasila sivim remenom i predimenzioniranom torbom u sličnoj nijansi. Stajling je zaokružila traper košuljom koju je nonšalantno vezala u struku i vječnim modelom sunčanih naočala - avijatoricama, koje podjednako obožavaju muškarci i žene.

Sanja Musić Milanović inače vodi Referentni centar Ministarstva zdravlja za promicanje zdravlja pri Hrvatskom zavodu za javno zdravstvo, a već je dvije godine čelu tima koji je od Europskog socijalnog fonda dobio 30 milijuna kuna za projekt za prevenciju debljine 'Živjeti zdravo'. Svojedobno je izjavila da joj zdrava prehrana nije opsesija već način života te da redovito kuha, a jedine sporne namirnice su joj slatkiši i čips.