VIDNO BIJESNA

Opuštena šetnja slavne glumice završila se nervozom i uvredama upućenima fotografu koji je pokušao uslikati njen trudnički trbuščić

07.12.2020 u 20:47

Bionic
Reading

Da su bogati i slavni samo ljudi koji imaju svoje loše dane, najbolji je dokaz glumica Hilary Duff. Zvijezda filmova 'Popust na količinu', 'Pepeljuga' i 'Najluđi provod u Europi' potpuno je izgubila kompas tijekom uobičajene šetnje s kćerkicom i paparazzu pokazala srednji prst

Nakon što je prije nešto više od mjesec dana dirljivom objavom na Instagramu obožavateljima i prijateljima otkrila da ona i suprug Matthew Koma iščekuju prinovu, Hilary Duff ne prestaju salijetati paparazzi u želji da uslikaju njen trudnički trbuščić.

Sretne vijesti stigle su u jeku pandemije kada brojni estradnjaci nemaju posla pa glumica dane uglavnom provodi u druženju s obitelji. 33-godišnja glumica sunčane dane često iskoristi u šetnji s djecom, a nedavno se s najmlađom kćerkicom Banks Violet Bair uputila u šetnju svojim susjedstvom u New Yorku.

  • +3
Hilary Duff Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je trebala biti opuštena šetnja pretvorilo se u neugodnu situaciju, barem za jednu stranu. Glumica je na povratku iz šetnje preko ceste uočila paparazza koji je strpljivo čekao ne bi li uslikao Hilary i zaradio kruh, no to se njoj nije svidjelo.

Čini se kako je glumici prekipjelo to što je paparazzi salijeću na svakom koraku pa se s nesretnikom verbalno obračunala sa sigurne udaljenosti, uputivši mu i srednji prst.