MAMA PO TREĆI PUT

Glumica Hilary Duff ne krije sreću: Njezina obitelj uskoro će postati bogatija za još jednog člana

25.10.2020 u 00:04

Bionic
Reading

Glumica Hilary Duff i suprug Matthew Koma u jeku pandemije imaju sretne vijesti. Njihova obitelj uskoro će dobiti još jednog člana. Slavni par vijest da očekuje drugo zajedničko dijete objavio je u subotu putem Instagrama

U dirljivoj objavi na Instagramu glumica Hilary Duff otkrila je svojim obožavateljima i prijateljima da je ponovno trudna. U videu koji je podijelila s javnosti jasno se vidi trudnički trbuščić kojeg mazi ponosni tata Matthew Koma s kojima glumica ima i jednogodišnju kćerkicu Banks Violet Bair, dok iz prvog braka ima osmogodišnjeg sina Lucu.

'Rastemo!!! Uglavnom ja', napisala je uz objavu 33-godišnja glumica koju javnost pamti po ulogama u filmovima 'Pepeljuga', 'Popust na količinu' i 'Siromašne bogatašice'.

Čini se kako su mnogi parovi pandemiju i boravak u izolaciju iskoristili za proširenje obitelji. Roditelji će postati i glazbenik David Foster, glumica Emma Roberts te britanska princeza Eugenie.

'Lol, karantena je bila zabavna. Dijete br. 3 - 2021.', napisao je Koma uz isti priloženi video. Čestitke ne prestaju pristizati sa svih strana, a video je u svega nekoliko sati na profilu slavne glumice pregledan pet milijuna puta.