TUGA NEOPISIVA

Oproštaj Parnog valjka preko društvenih mreža: 'Ljubavi dobijaš koliko i daješ, a Aki je davao i davao…'

23.01.2022 u 13:50

Bionic
Reading

Članovi jedne od najlegendarnijih grupa Hrvatske i regije shrvani su i slomljeni zbog odlaska njihovog frontmana. U nedjelju poslije podne su se obratili svojim pratiteljima putem službene Facebook stranice te svima izrazili zahvalnost na porukama podrške i suosjećanju

'Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac, Aki – čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati osobne izjave za medije', pišu dečki iz Parnog valjka na početku objave. Dodali su da su se veselili predstojećoj turneji i novom singlu.

'Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove obitelji i benda molimo za razumijevanje. Ovim putem želimo zahvaliti publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izrazima suosjećanja. Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta. 'I na kraju, dozvoli da ti kažem, ljubavi dobijaš koliko i daješ', a Aki je davao i davao… O svim daljnjim informacijama obavijestit ćemo vas na vrijeme, isključivo putem naših službenih stranica, te se ograđujemo od bilokakvih vanjskih i neprovjerenih izjava', poručili su na kraju.

Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac, Aki – čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo...

Objavljuje Parni ValjakNedjelja, 23. siječnja 2022.

Parni Valjak je za 2022. godinu najavio veliku turneju u čak deset hrvatskih gradova. Mnogi već nagađaju oko budućnosti benda te špekuliraju da bi Akija možda mogao zamijeniti njegov sin Kristijan Rahimovski koji ima prilično sličnan vokal. No vrijeme će pokazati kako će i hoće li nakon iznenadne smrti ključnog člana benda nastaviti dalje.

  • +9
Aki Rahimovski Izvor: Pixsell / Autor: Miranda Cikotic/PIXSELL