BRITANSKI ZAVODNIK

Oproštaj od Jamesa Bonda: Daniel Craig osvanuo u najseksi izdanju ikad

09.03.2020 u 15:11

Bionic
Reading

Za potrebe najnovijeg intervjuu za GQ magazin, aktualni James Bond pozirao je pred fotoreporterima u zavodljivim pozama bez majice, kada su do izražaja došli njegovi mišići i isklesano tijelo

Daniel Craig na naslovnici najnovijeg izdanja GQ magazina zaustavit će mnoge poglede nakon što se uskoro nađe na svjetskim kioscima.

52-godišnji Britanac koji se proslavio ulogom agenta Jamesa Bonda trenutno promovira svoj posljednji film u toj franšizi. Po peti put utjelovit će agenta 007, ovoga puta u filmu 'No time to die' koji u svjetska kina dolazi u studenom.

U sklopu promocije dao je i veliki intervju za prestižni magazin, a tim povodom je odradio i seksi snimanje. Pozirajući bez majice, naputih mišića i polu otkopčanih traperica, Craig je pokazao svoju opušteniju stranu. Inače ga uglavnom imamo priliku gledati u strogim krojevima i odijelima.

'Ovo je moj posljednji angažman u ovakvom filmu. Psihičke ali i fizičke pripreme za ovako nešto vrlo su stroge i izazivale su u meni napadaje tjeskobe. Posebice scenariji s kojima se nisam uvijek slagao i kojeg nije dobivao na vrijeme. Međutim šutio sam svih ovih godina, iz poštovanja. Danas zbog toga žalim', rekao je Craig.

Osim toga dodao je: 'Pitao samoga sebe je li vrijedno toga. Postoje mnoge druge stvari kojima se treba posvetiti u životu. Razmišljao sam čak o tome da želim još jednom postati otac. Uz to, vidim sebe kao glumca koji može raditi i druge angažmane, ili barem pokušati'.

James Bond - No Time To Die Izvor: Profimedia / Autor: MGM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia