TEASER ZA TRAILER

Daniel Craig pokazao kako će izgledati posljednji put u ulozi Jamesa Bonda

02.12.2019 u 12:30

Bionic
Reading

Britanski glumac Daniel Craig je nedavno otkrio kako je njegova uloga u filmu 'No time to die' ujedno i njegova posljednja uloga u franšizi o najpoznatijem tajnom agentu na svijetu. Kako će Craig izgledati posljednji put u smokingu Jamesa Bonda, pokazao nam je u nedjelju

Pokazali su tvorci novog filma o agentu 007 i Craigov nabrijani Aston Martin s mitraljezima skrivenim u farovima, akciju s kaskaderima na motociklu i automobilu, nešto pucnjave i ostale klasične elemente filmova o Jamesu Bondu.

Nakratko vidimo i protiv koga će se u svojoj posljednjoj ulozi agenta 007 Craig ovoga puta boriti. Doduše lice negativca, kojega će glumiti Rami Malek, skriveno je maskom iza zamućenog stakla.

Nešto više o novom filmu možda ćemo doznati za koji dan, jer ono objavljeno u nedjelju je tek teaser za trailer filma koji bi trebao biti objavljen u srijedu. Film bi se u kinima trebao pojaviti 3. travnja sljedeće godine.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

S ovim je filmom Daniel Craig preoteo Rogeru Mooreu titulu najdugovječnijeg Jamesa Bonda, kojega je prvi puta utjelovio 2006. godine u filmu 'Casino royale'.

Dvije godine kasnije igrao ga je u novom nastavku 'Quantum of Solace', potom 2012. u filmu 'Skyfall' te 2015. u filmu 'Spectre'.

Iako je povlačenje nagovještavao već i ranije, Craig je nedavno i službeno objavio kako je konačno gotov s ovom ulogom i da je prepušta nekom mlađemu.

'Možda je mnogima teško za povjerovati, ali sviđa mi se činjenica da sam James Bond. To je jedan od najtežih, najzahtjevnijih ali i najljepših projekata za koji sam vezan. Treba uložiti puno energije u tu ulogu, a ja postajem stariji i zbog toga je malo nezgodno', rekao je Craig.

Nakon objave o povlačenju, britanskog su glumca pitali želi li možda preuzeti ulogu redatelja u franšizi o Jamesu Bondu.

'Za Boga miloga, ne! Kad dolazim kući, želim nešto pojesti i potom otići u krevet. Redatelji su noću i dalje na telefonskoj vezi s producentima i scenaristima, a nakon dva sata sna moraju se vratiti na set. Ne hvala!', rekao je Craig za njemačke medije.

Daniel Craig kao James Bond Izvor: Profimedia / Autor: Columbia Pictures / Everett / Profimedia