prijateljski savjet

Oprah Winfrey otkrila trebaju li Harry i Meghan ići na krunidbu

17.03.2023 u 10:22

Bionic
Reading

Najpoznatija tv voditeljica 2021. s Meghan i Harry održala je intervju koji je potresao cijelo kraljevstvo, a blisko prijateljstvo dalo joj je priliku da dobije uvid u stranu priče odbjeglog para. U intervjuu je diplomatski odgovorila na pitanje trebaju li otići na krunidbu

Oprah je već nekoliko godina bliska prijateljica s vojvotkinjom od Sussexa i bila je gošća na kraljevskom vjenčanju u svibnju 2018. u Engleskoj, no čini se da je njihov odnos postao još jači nakon što su se Meghan i Harry preselili u Kaliforniju. Svoj su mir pronašli u Montecitu u vili vrijednoj 14 milijuna dolara, koja se nalazi samo nekoliko koraka od prostrane kuće u kojoj živi Oprah.

Prijateljska povezanost dovela ih je i do nekih ozbiljnijih razgovora pa je Oprah podijelila misli li da njezini prijatelji trebaju ići u Englesku kako bi nazočili krunidbi kralja Charlesa III.

I dok se cijelo Ujedinjeno Kraljevstvo priprema za svečanu krunidbu 6. svibnja, princ Harry i Meghan Markle još uvijek nisu odlučili hoće li sudjelovati. Međutim, posljednjih tjedana kruže glasine da će Harry sam otputovati na krunidbu, dok će Meghan ostati u Kaliforniji s djecom.

Oprah je u nedavnom intervjuu dala diplomatski odgovor o vlastitom mišljenju treba li par prisustvovati krunidbi kralja Charlesa. 'Mislim da bi trebali učiniti ono što smatraju da je najbolje za njih i njihovu obitelj. To je ono što ja mislim', rekla je Oprah pokazavši da svojim prijateljima drži leđa štogod oni odlučili.

  • +20
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Ipak, otkrila je da ju nisu pitali za mišljenje.

Naravno, svi se sjećaju ožujka 2021. kada je najpopularnija televizijska voditeljica našeg vremena sjela s Meghan i Harryjem i napravila intervju koji je potresao kraljevsku obitelj vrlo snažnim optužbama o lošim odnosima i rasizmu u kraljevskoj obitelji. 

Unuci kralja George i Charlotte sudjelovat će u ceremoniji u službenim ulogama, a Archie i Lilibet nisu uključeni u dio službene procedure.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia