svestrana

Od princeze do kuharice: Ovo je novi projekt Meghan Markle

16.03.2023 u 11:23

Bionic
Reading

Dok je bila aktivna na svome blogu, Meghan je znala dijeliti recepte sa svojim pratiteljima te u tekstovima spominjati koliko voli kuhati za bliske ljude. Pripala joj je velika čast da u humanitarnoj kuharici podijeli jedan od svojih recepata, koji bi mogao postati pravi ljetni gastro hit

Iako se pri ulasku u kraljevsku obitelj morala odreći nekih dragih hobija te glume i svijeta glumačkih projekata, Meghan Markle živ je primjer one stare - tko hoće nađe način. Možda više ne glumi u popularnim serijama u kojima bi pred njom bio zadatak da utjelovi neki imaginarni lik, no zvijezda serije 'Suits' u Netflixovim projektima 'glumi' sebe, odnosno dobiva prostor da ispriča svoju priču. Nakon dokumentarne serije 'Harry & Meghan', radišna Markle već ima novi projekt.

Bivša glumica i vojvotkinja od Sussexa jedna je od brojnih slavnih osoba, uključujući Michelle Obamu, koja će sudjelovati u projektu 'The World Central Kitchen Cookbook' španjolskog kuhara Josea Andresa.

U knjizi će se nalaziti, osim recepata, i priče humanitaraca koji su svojim volonterskim radom nahranili one kojima je najteže, ljude pogođene prirodnim katastrofama i humanitarnim krizama. Stoga će i Vojvotkinja dobiti prostor da ispriča svoje viđenje problema gladi i ispriča neku od svojih volonterskih avantura, a ljubitelje kuhanja razveselit će što će se u knjizi nalaziti i jedan recept s njezinim potpisom.

U ožujku 2021. Meghan je poslala kolač s maslinovim uljem i limunom grupi ugostiteljica koje su volontirale u jednoj organizaciji tijekom pandemije pa će recept za ovu slasticu sada podijeliti i s ostalima. Činjenica da je odabran baš ovaj recept čini se vrlo prigodno jer će sav ostvareni prihod također ići u dobrotvorne svrhe.

Meghanina ljubav prema kuhanju nije novost jer Vojvotkinja već dugi niz godina priča o svom voljenom hobiju, a nekoliko je puta i istaknula koliko voli posvetiti svoje nedjelje kuhanju obroka koji okuplja njezine bliske ljude.

Isto tako, ovo nije prvi recept koji će Meghan podijeliti sa svojim obožavateljima. Nekoć, dok je Meghan bila 'samo' glumica i blogerica na svom je blogu 'The Tig' ponekad objavljivala isprobane recepte za jela koja bi se mogla svidjeti fanovima. Osim toga, već je i radila na dobrotvornoj kuharici 'Together: Our Community Cookbook s The Hubb Community Kitchen' koju su osnovale žene raseljene zbog požara u Grenfell Toweru 2017. godine, a također je i pridonijela je napisavši predgovor za kuharicu koja uključuje 50 recepata iz zajednice zapadnog Londona.

  • +10
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia