zbog Hilary Duff

Opet je na tapeti: Ashton Kutcher razbjesnio obožavatelje neprimjerenim komentarom

11.09.2023 u 17:36

Bionic
Reading

Holivudski glumac Ashton Kutcher u zadnje se vrijeme nekoliko puta zamjerio svojim obožavateljima. Prije par dana objavio je video isprike kojom se svima ispričao zbog podrške prijatelju koji se na sudu našao zbog počinjenih silovanja, a danas su obožavatelji pak 'iskopali' staru snimku iz 2003. u kojoj je Kutcher izrekao nekoliko vrlo uvredljivih riječi na račun svojih kolegica

Internet pamti, a vrlo je vjerojatno da će sve što jedna poznata osoba jednom izreče biti zapamćeno i u nekom trenutku upotrijebljeno. Od njihovih se izjava rade smiješni meme-ovi, izvlače motivacijske poruke, no ponekad se pronađe i klip koji može baciti poprilično negativno svjetlo na nekog celebrityja, a upravo to se dogodilo Ashtonu Kutcheru.

Tada 25-godišnji glumac bio je smatran kao jako duhovita osoba koja je imala vlastitu emisiju u kojoj je komentirao društvene događaje. U epizodi njegove emisije 'Punk'd' koja je snimljena prije čak dvadeset godina Kutcher je izrekao neprimjeren komentar o kolegici Hilary Duff i blizankama Olsen.

'I ona je jedna od djevojaka koju svi čekamo da napuni 18 godina. Uz blizanke Olsen', rekao je 2003. godine dok je Duff imala samo 15, a Mary-Kate i Ashley 17 godina.

Kutcher je sada dobio veliku količinu negativnih reakcija zbog tog komentara koji su mnogi ocijenili 'odvratnim' i 'jezivim'.

Taj je video 'iskopan' nakon što je jedan stariji snimak također postao viralan zbog problematičnog prijateljstva Mile Kunis i Kutchera s Dannyjem Mastersonom. U tom je intervjuu Mila Kunis otkrila da se Masterson kladio s Kutcherom da je 'francuski poljubi' kad je imala samo 14 godina, što se iz današnje perspektive smatra 'crvenom zastavom' na ponašanje Mastersona koji je optužen zbog silovanja.

Kunis i Kutcher glumili su s Mastersonom u popularnoj seriji 'Lude sedamdesete', a kada je optužen za silovanje nekoliko žena, prijatelji su svjedočili u njegovu korist pokušavši ga izvući iz problema. Masterson je osuđen na 30 godina zatvora, a Kunis i Kutcher u kratkom videu podijeljenom na Instagramu objasnili su da im je danas žao što su svjedočili u njegovu korist.

kupovina namirnica

Ashton Kutcher i Mila Kunis još jedanput pokazali da novac ne utječe na njihov stil života

Pogledaj galeriju