BEZOBRAZAN I NEPRISTOJAN

Sharon Osbourne nazvala Ashtona Kutchera najgrubljom slavnom osobom koju je upoznala

08.09.2023 u 21:12

Bionic
Reading

Sedamdesetogodišnja supruga rokera Ozzyja Osbournea poznata je po tome što ne škrtari na riječima, a nije se suzdržavala ni iznijeti mišljenje o slavnom holivudskom glumcu

Sharon Osbourne pojavila se na kanalu E! s kćeri Kelly Osbourne u četvrtak te su igrale igru Stir the Pot, u kojoj se odgovaralo na nasumična pitanja. Jedno od pitanja tražilo je od Sharon da imenuje najgrubljeg celeba kojeg je upoznala.

Nije dugo razmišljala, premda se nije mogla odmah sjetiti njegovog imena. 'Tip koji je oženjen glumicom i bio je u seriji 'Lude sedamdesete'', rekla je Sharon prije nego što se Kelly oglasila. 'Oh, Ashton Kutcher? Stvarno?' 'Da, oh, bezobrazan, nepristojan mali dječak', rekla je Sharon o Kutcheru.

'Nisam bila spremna na to', rekla je Kelly mami, dodajući: 'Stvarno?' 'Da, podla mala stvar', rekla je Sharon, premda nije otkrila zbog čega joj se slavni glumac zamjerio. Kad su se sreli, bio je ljut, opisala je. 'Došao je sa stavom i rekao: 'Što ste učinili u ovoj industriji?'' Osbourne kaže da mu je rekla: 'Mali, nemoj tako počinjati sa mnom jer ću te pojesti i istjerati. Ne znaš s kim imaš posla.'

u dobrom raspoloženju

Mila Kunis i Ashton Kutcher: Rijetko zajedničko pojavljivanje samozatajnog bračnog para

Pogledaj galeriju

Inače je u intervjuu za E! vijesti izrazila žaljenje što je prije nekoliko godina prozvala Justina Biebera. 'Učinio je nešto dok sam radila talk show i rekla da je 'stvarno loš' i 'kako mu roditelji to mogu dopustiti'. Ali tko sam ja da kažem da je on loš? On je dijete! Osjećala sam se stvarno užasno nakon što sam to rekla', priznala je Sharon.