ONUR U NOVOJ AKCIJI

Onur 'prošetao' Zagrebom kao Sulejman

23.08.2012 u 14:36

Bionic
Reading

Sulejman Veličanstveni je četiri dana prije velike premijere na RTL Televiziji odlučio malo prošetati Zagrebom, ruku pod ruku sa svojom dragom. Obožavatelje nimalo nije smetalo što su se u zezanciji družili s kartonskim zvijezdama

Pojavio se u Hrvatskoj nekoliko dana ranije i odmah izazvao pomutnju! Zajedno s voljenom Hurem prošetao je ulicama Zagreba, a prolaznici su teško mogli vjerovati kada su krajičkom oka ugledali sultana Sulejmana, kartonskom glavom i bradom. Muškarac koji će u seriji 'Sulejman Veličanstveni' ratovati i ljubiti, brzo je postao i zagrebačka atrakcija. Prolaznici su ga odmah prepoznali i poželjeli ovjekovječiti fotoaparatom svoj iznenadni susret s kartonskim likom.

Svi se još sjećaju Onura iz '1001 noći', odnosno glumca Halita Ergença koji će u novoj seriji 'Sulejman Veličanstveni' zaigrati jednu od najvažnijih ličnosti turske povijesti. Već i vrapci na grani znaju da je Halit kod Hrvatica popularniji i od Brada Pitta. No ovog puta nam stiže prvi serijal koji će bez srama moći gledati i muškarčine. Njih, naravno, neće toliko zanimati ljubavni zaplet, već to što mogu zaviriti u tajne harema ili na impresivno bojno polje.

'Sulejman Veličanstveni' krenuo je u novi pohod s najgledanijom turskom sapunicom ikad, pokorivši prije toga 60-ak država u cijelom svijetu. Od ponedjeljka, 27. kolovoza, u 20 sati pokušat će to i s Hrvatskom.