MILAN I SASHA

Oni joj znače više od nagrade: Shakiru preslatki sinovi nagradili poljupcima

17.11.2023 u 09:48

Bionic
Reading

Nakon što je na dodjeli latinskih Grammyja osvojila čak tri nagrade - za najbolji urban/fusion nastup, najbolju pop pjesmu i za pjesmu godine - Kolumbijka Shakira dobila je najbolju moguću nagradu - poljupce svojih sinova

Čak tri osvojene nagrade na ovogodišnjoj dodjeli latino Grammyja održanih u španjolskoj Sevilli, i to u najvažnijim kategorijama - za najbolji urban/fusion nastup, najbolju pop pjesmu i za pjesmu godine, bile su ništa naspram onoga što ju je čekalo nakon silaska s pozornice.

46-godišnja Kolumbijka, nakon nastupa, ali i preuzetih kipića, požurila je iza pozornice gdje su je čekali sinovi, devetogodišnji Milan i sedmogodišnji Sasha. Prvo su joj 'nabacili pet', a potom su je izgrlili i nagradili brojnim poljupcima, što je, sudeći po osmijehu na Shakirinom licu, bilo draže i važnije od svih nagrada.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: JORGE GUERRERO / AFP / Profimedia

A upravo su joj njih dvojica, koje je dobila tijekom veze s nogometašem Gerardom Piqueom, bili i najbolja moguća pratnja na dodjeli, na koju su stigli jednako odijeveni.

Dečki su tako, uz mamu u elegantnoj crnoj haljini, zablistali u bijeli odijelima i to u kombinaciji sakoa i bermuda, na koje su se savršeno uklopile slip-on Dolce&Gabbana bijele tenisice s prepoznatljivim logom.

Dok je bila na pozornici, ali i dok je na crvenom tepihu pozirala okupljenim fotografima, Shakira im je nekoliko puta poslala poljupce.