nakon odlaska iz barcelone

Shakira o novom životu u Americi: 'Djeca nikad nisu bila ovako sretna'

15.11.2023 u 14:00

Bionic
Reading

Otkako je pukla ljubavna veza Shakire i Gerarda Piquea, osveta popularne pjevačice podijelila je javnost. I dok su neki posve na strani prevarene Shakire, drugi tvrde da su već nekoliko godina živjeli u otvorenom odnosu. Shakira je nakon prekida napustila Španjolsku, a sreću je pronašla u Miamiju

Iako je na početku 2000-ih bila jedna od najvećih svjetskih zvijezda te je svojim hitovima poput 'Whenever, Wherever' i 'La Tortura' vladala top ljestvicama, karijera kolumbijske zvijezde Shakire pala je u drugi plan kada je zasnovala obitelj. S velikom nogometnom zvijezdom Gerardom Piqueom živjela je u Barceloni, no saznavši za njegovu nevjeru pjevačica je skupila svoje stvari i s djecom preselila u Miami, gdje se posve preporodila i vratila karijeri.

Otkako je napustila Piquea, pjevačica je često viđena u zabavnim izlascima pa su kružile glasine o ljubavnoj vezi s Lewisom Hamiltonom, a kasnije i s Drakeom.

Međutim, pjevačica tvrdi da su njezin glavni fokus djeca te ističe da su se njezini sinovi Milan i Sasha sjajno prilagodili životu u Sjedinjenim Američkim Državama. Otkrila je da djeca u Americi nisu toliko izložena napasnim novinarima kao što su bila u Barceloni kada su ih novinari pratili čak do ulaznih vrata škole.

Miami

Shakira se zabavlja sa svojom djecom

Pogledaj galeriju

'Nikada nisam vidjela svoju djecu tako sretnu. Idu na izvannastavne aktivnosti bez da ih itko juri, a ne kao u Barceloni, gdje smo svaki dan imali paparazze pred vratima. Vode slobodan i normalan život kao dvoje obične djece, a ne kao djeca slavnih', objasnila je pjevačica rekavši da to nema nikakve veze s njezinom španjolskom publikom, već s navikama novinarstva.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Uz to, ponosno je priznala da su, osim očevih nogometnih vještina, naslijedili i glazbeni talent.

Godinu dana nakon teškog razdoblja prekida dugogodišnjeg odnosa s Piqueom, pjevačica je okružena bliskim prijateljima koji su joj velika podrška, a o važnosti prijateljstava želi naučiti i svoju djecu.

NOVA VEZA ILI?

Shakira snimljena sa sinovima, ali i tajanstvenim muškarcem

Pogledaj galeriju