OBITELJ JE NAJVAŽNIJA

Ona je pomajka za poželjeti: Na objavljenu snimku Salme Hayek reagirala i Linda Evangelista

16.01.2024 u 11:30

Bionic
Reading

I ove zimske praznike Salma Hayek odlučila je provesti s obitelji i to na snijegu. A osim u snježnim radostima i cjelodnevnim spustevima niz snježne padine, pronašla je vremena i za tulumarenje s kćerkom Valentinom i posinkom Augustinom

57-godišnja meksička glumica Salma Hayek i ovoga je puta, baš kao što to radi na ljetnim odmorima, podijelila dijelić atmosfere sa zimskog uživanja s obitelji. Pinaultovi su za idealnu ski detinaciju odabrali omiljenu lokaciju slavnih i bogatih.

Riječ je naravno o Aspenu, u američkoj saveznoj državi Colorado, gdje je uživala sa suprugom Francoisom-Henrijem Pinaultom, ali i tinejdžerima - 16-godišnjom kćerkom Valentinom Palomom i godinu starijim posinkom Augustinom Evangelistom.

A kako je izgledalo tijekom posljednjeg obiteljskog odmora, otkrila je upravo Salma u videu koji je zapravo presjek svega što se događalo tih dana u Aspenu. Ispod objave prva se oglasila upravo Linda Evangelista koja im je napisala da su 'party animals'.

Salma Hayek nikada nije krila da s posinkom ima odličan odnos, baš kao i s njegovom majkom, slavnim supermodelom Lindom Evangelistom. Mnogi tvrde da je upravo Salma bila ta koja svog supruga Pinaulta 'spustila na zemlju' i spojila oca i sina.

  • +4
Salma Hayek i François-Henri Pinault Izvor: Profimedia / Autor: THE DAILY STARDUST / RAAK / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Naime, kako se mnogi dobro sjećaju, Pinault je Lindu ostavio zbog Salme, a onda je doznao da je manekenka trudna. Kada je rodila sina, on isprva nije želio priznati da je on otac, no zahvaljujući meksičkoj glumici to je na kraju ipak napravio te danas sa sinom ima dobar odnos i često provode zajedno obiteljske odmore.